More

  Latest Posts

  F1: Șeful GP-ului din Olanda propune curse în timpul săptămânii

  O soluție oarecum interesantă a fost găsită pentru a putea organiza curse ar fi etape în mijlocul săptămânii. Cel puțin la asta s-a gândit șeful GP-ului din Olanda, Jan Lammers. Cu deja nouă GP-uri amânate sau anulate, F1 se chinuie să găsească o soluție alternativă pentru jumătatea a doua a sezonului. „De ce să nu avem un Grand Prix care să se țină la mijlocul săptămânii pe modelul Champions League?” spune conducătorul cursei din Olanda pentru televiziunea olandeză NOS.

  „De ce să nu avem un Grand Prix ce mereu poate fi ținut în prime time, când tu dorești să faci și altceva cu familia ta care nu urmărește motorsport?”  a adăugat Lammers. El a mai spus că totul este doar un plan, de exemplu: „Ei se gândesc la un campionat care se va ține pe trei variante diferite de la Silverstone”.

  „Eu cred că acest virus, atât economic, cât și sportiv, e cu trei pași în spate, dar cu doi în față, deoarece toți avem ceva de învățat din această situație. Noi toți învățăm, dintr-o dată, ce trebuie să facem. Deci nu toate lucrurile prezintă dezavantaje”. 

  Sursa: NOS / Speedweek

  Photocredit: Formula One World Championship Ltd.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss