GP24 Media

LATEST POSTS

F1: Șeful GP-ului din Olanda propune curse în timpul săptămânii

Vizualizări: 17436

O soluție oarecum interesantă a fost găsită pentru a putea organiza curse ar fi etape în mijlocul săptămânii. Cel puțin la asta s-a gândit șeful GP-ului din Olanda, Jan Lammers. Cu deja nouă GP-uri amânate sau anulate, F1 se chinuie să găsească o soluție alternativă pentru jumătatea a doua a sezonului. “De ce să nu avem un Grand Prix care să se țină la mijlocul săptămânii pe modelul Champions League?” spune conducătorul cursei din Olanda pentru televiziunea olandeză NOS.

“De ce să nu avem un Grand Prix ce mereu poate fi ținut în prime time, când tu dorești să faci și altceva cu familia ta care nu urmărește motorsport?”  a adăugat Lammers. El a mai spus că totul este doar un plan, de exemplu: “Ei se gândesc la un campionat care se va ține pe trei variante diferite de la Silverstone”.

“Eu cred că acest virus, atât economic, cât și sportiv, e cu trei pași în spate, dar cu doi în față, deoarece toți avem ceva de învățat din această situație. Noi toți învățăm, dintr-o dată, ce trebuie să facem. Deci nu toate lucrurile prezintă dezavantaje”. 

Sursa: NOS / Speedweek
Photocredit: Formula One World Championship Ltd.
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES