GP24 Media

LATEST POSTS

F1: Sebastian Vettel se desparte de Ferrari la finele lui 2020

Vizualizări: 18058

“Big One” din Formula 1. Sebastian Vettel se va despărți de Ferrari la sfârșitul acestui sezon după aproape 6 ani de colaborare cu echipa italiană.

Germanul se afla în discuții pentru o prelungire a contractului actual, dar se pare că acestea au eșuat, iar anunțul a fost confirmat în dimineața asta.

Actualul contract a fost semnat în 2017, iar finalizarea lui se întâmpla chiar în acest an. Unele surse spuneau că lui Vettel ii sa mai oferit un an de contract cu Scuderia, dar acest lucru a rămas la stadiul de supoziție. Astfel, Sebastian Vettel, părăsește echipa cu 14 victorii și două titluri de vicecampion în 2017 și 2018.

Dar întrebarea de baraj e următoarea: unde se va duce Vettel? Ei bine, există 3 variante: Renault. Aici, Daniel Ricciardo este în ultimul an de contract cu francezii și putem asista la un schimb, Ricci la Ferrari, iar Vettel la Renault. Mclaren. La echipa britanică, Carlos Sainz se află și el în aceeași situație ca Ricciardo și este posibil să plece de la ei, astfel asta i-ar da acces lui Vettel la un loc în echipă. Ultimii sunt cei de la Red Bull Racing, echipă cu care Vettel a obținut cele 4 titluri mondiale, iar austriecii îl vor cumva, înapoi.

O altă variantă ar fi ca el să se retragă din Formula 1, dar asta rămâne de văzut, deoarece el va decide dacă se va întâmpla asta.

Foto-Facebook-Sebastian Vettel Official

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa: https://gp24.ro
Photocredit: https://gp24.ro
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES