More

  Latest Posts

  F1: Se va renunța la ceremonia podiumului de la finalul cursei

  Ross Brawn a declarat că festivitatea de premiere de la finalul curselor nu se va mai ține în acest sezon.

  Atât pregătirile pre-cursă cât și post-cursă vor fi reduse drastic pentru a preveni răspândirea COVID-19.

  Ross Brawn: “Deoarece trebuie să implementăm măsurile împotriva COVID-19, noi trebuie să fim în siguranță deplină. Procedurile pe care le făceam înainte nu mai pot fi realizate. Așadar fiecare aspect legat de venirea echipelor la circuit, cât și plecarea acestora de acolo va fi monitorizată. Momentan mai lucrăm la asta împreună cu FIA. Festivitatea de premiere nu se va mai întâmpla, dar vom încerca să facem ceva pe grila de start. O opțiune ar fi să aliniem mașinile pe circuit, iar piloții să stea în fața lor. Noi nu putem să prezentăm trofeele, deoarece cineva trebuia să le predea, dar ne-am gândit la un plan ce va putea fi vizibil și pe TV.”

  Brawn a mai adăugat că vor exista schimbări și în alte părți: “Parada piloților de Duminică nu se va mai ține, deoarece nu putem sa îi punem pe toți piloții într-un camion și să îi plimbăm pe circuit. În schimb, o să le luăm la fiecare câte un interviu în fața garajului. Sunt multe modalități la care putem apela, iar ele nu pot pune in pericol sănătatea și siguranța. Eu sunt 100% convins că vom crea un produs incitant, dar care va fi diferit. Asta este noua normă. Cât de mult va dura asta? Nu știm deloc, dar mai mult ca sigur, aceasta va fi norma pentru tot sezonul.”

   


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss