Latest Posts

F1: Se va renunța la ceremonia podiumului de la finalul cursei

Vizualizări: 20325

Ross Brawn a declarat că festivitatea de premiere de la finalul curselor nu se va mai ține în acest sezon.

Atât pregătirile pre-cursă cât și post-cursă vor fi reduse drastic pentru a preveni răspândirea COVID-19.

Ross Brawn: “Deoarece trebuie să implementăm măsurile împotriva COVID-19, noi trebuie să fim în siguranță deplină. Procedurile pe care le făceam înainte nu mai pot fi realizate. Așadar fiecare aspect legat de venirea echipelor la circuit, cât și plecarea acestora de acolo va fi monitorizată. Momentan mai lucrăm la asta împreună cu FIA. Festivitatea de premiere nu se va mai întâmpla, dar vom încerca să facem ceva pe grila de start. O opțiune ar fi să aliniem mașinile pe circuit, iar piloții să stea în fața lor. Noi nu putem să prezentăm trofeele, deoarece cineva trebuia să le predea, dar ne-am gândit la un plan ce va putea fi vizibil și pe TV.”

Brawn a mai adăugat că vor exista schimbări și în alte părți: “Parada piloților de Duminică nu se va mai ține, deoarece nu putem sa îi punem pe toți piloții într-un camion și să îi plimbăm pe circuit. În schimb, o să le luăm la fiecare câte un interviu în fața garajului. Sunt multe modalități la care putem apela, iar ele nu pot pune in pericol sănătatea și siguranța. Eu sunt 100% convins că vom crea un produs incitant, dar care va fi diferit. Asta este noua normă. Cât de mult va dura asta? Nu știm deloc, dar mai mult ca sigur, aceasta va fi norma pentru tot sezonul.”

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss