Latest Posts

F1- Carlos Sainz în imperiul minciunilor: Nu poți să ai încredere în nimeni din paddock

Vizualizări: 3191

Carlos Sainz este personajul-cheie pe piața piloților de F1. Pilotul Ferrari se joacă cu timpul în căutarea unui nou contract. Sainz: Am învățat multe despre politica F1 în acest timp.

Carlos Sainz este personajul-cheie pe piața piloților de Formula 1 pentru 2025. Spaniolul are în prezent de ales între trei echipe diferite de F1. Celelalte piese de domino par să cadă abia după decizia pilotului Ferrari.

Dar alegerea între Alpine, Williams și Audi-Sauber nu este una ușoară pentru Sainz. Mai ales pentru că niciuna dintre echipe nu este în prezent pe cale să își asume un rol ca echipă de top. Căutarea celui mai bun contract posibil l-a adus în adâncurile politicii din Formula 1, după cum a realizat Sainz: “Situația în care mă aflu în acest an m-a învățat multe despre cum funcționează Formula 1 “.

Sainz, 1

Carlos Sainz caută un contract: am învățat multe despre politica din Formula 1

” Faptul că am vorbit mult cu echipele mi-a arătat cât de dur este acest sport. Cât de puțin poți crede uneori ce spun oamenii la începutul negocierilor. Cât de puțin poți avea încredere uneori în cineva din paddock. Formula 1 este un sport foarte politic”, a declarat Sainz. Este de înțeles că el nu a dorit să divulge detalii despre persoanele la care se referea în mod special prin aceste declarații.

Cu toate acestea, Sainz are în prezent avantaj între echipele disponibile. Triplul câștigător al unui Mare Premiu a explicat baza pe care intenționează să ia decizia. Rezultatele actuale și performanțele actuale pe termen scurt reprezintă doar o mică parte din aceasta, după cum a spus el ca răspuns la o întrebare: “Încerc să evit să mă uit la performanțele echipelor cursă cu cursă”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sainz, 1

Carlos Sainz: Pe baza acestor factori îmi aleg următoarea echipă de F1

“Vreau să mă concentrez pe proiect și pe sentimentul pe care îl am de la oamenii cu care vorbesc și pe sentimentul pe care îl am de la echipă. Bineînțeles, ne uităm și la contracte”, a declarat Sainz, enumerându-și prioritățile. Având în vedere schimbarea majoră a regulilor peste doi ani, echipele se aliniază probabil în perspectiva pe termen lung. După toate probabilitățile, niciuna dintre echipele cu care Sainz este în cursă pentru un cockpit de Formula 1 nu va putea concura pentru victorii în 2025.

Prin urmare, Sainz se joacă cu timpul și nu dorește să ia nicio decizie grăbită. Mai ales în condițiile în care calendarul Formulei 1 este în prezent atât de strâns eșalonat. “Nu vreau să iau această decizie foarte importantă în viața mea în mijlocul acestei triple manșe, aș vrea să-mi mai iau puțin timp pentru asta”.

Sainz, 1

Joc cu timpul: când va fi luată decizia privind contractul?

“Aș dori să merg acasă și să iau decizia împreună cu echipa mea [de management], având toate opțiunile pe masă în fața mea”, a declarat Sainz. În ultimele săptămâni, tânărul de 29 de ani a sugerat în mod repetat că semnarea unui contract ar putea fi iminentă.

El a dat înapoi de la acest lucru înainte de GP-ul Austriei. “Vreau să-mi dau timpul de care am nevoie, chiar dacă știu că cu cât decizia este luată mai repede, cu atât mai bine”. El nu vrea să comunice un termen precis. “Nu am de gând să dau o perioadă, pentru că se poate schimba în orice moment”, a clarificat Sainz.

Clasamentul Campionatului Mondial:

01. Verstappen 219
03. Norris 150
03. Leclerc 148
04. Sainz 116
05. Perez 111

06. Piastri 87
07. Russell 81
08. Hamilton 70
09. Alonso 41

10. Tsunoda 19
11. Stroll 17
12. Ricciardo 9
13. Oliver Bearman (GB) 6
14. Hulkenberg 6
15. Gasly 5

16. Ocon 3
17. Albon 2
18. Magnussen 1
19. Zhou 0
20. Bottas 0
21. Sargeant 0

Sainz, 1

Cupa Constructorilor:

01. Red Bull Racing 330
02. Ferrari 270
03. McLaren 237
04. Mercedes 151
05. Aston Martin 58

06. Racing Bulls 28
07. Alpine 8
08. Haas 7
09. Williams 2
10. Sauber 0

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiți AICI
Sursa: GP24 Media
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor: TricouMania

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Media

Latest Posts

Don't Miss