Latest Posts

F1- Prima sesiune de antrenamente în Bahrain: Surprinzător, cel mai bun timp pentru Racing Bulls!

Vizualizări: 32200

F1- Daniel Ricciardo în fața piloților McLaren: Acesta este rezultatul surprinzător al primei sesiuni de antrenamente libere pentru Marele Premiu al Bahrainului din 2024

Prima sesiune de antrenamente libere din sezonul 2024 al Formulei 1 s-a încheiat cu un rezultat surprinzător. Primul loc nu a fost obținut de principalul favorit, Max Verstappen (Red Bull), ci de Daniel Ricciardo pentru nou formata Racing Bulls. Ricciardo i-a lăsat pe locul doi si trei pe cei de la McLaren, Lando Norris (+0,032) și Oscar Piastri (+0,244).

Totuși, acest lucru nu înseamnă că echilibrul de putere în Formula 1 este cu susul în jos. Cei doi piloți de la Racing Bulls și McLaren care au ocupat primele patru locuri montaseră deja pneuri soft în cel mai rapid tur al lor. Vedete precum Verstappen (locul 6/+0,369) și Lewis Hamilton (locul 9/Mercedes/+0,433) au lăsat acest as în tolbă.

Ricciardo

Hamilton și-a exprimat din când în când nemulțumirea față de comportamentul direcției sale la radioul de la boxe, dar a remarcat o îmbunătățire în ceea ce privește “porpoising-ul” în comparație cu testele de iarnă: “Este în regulă”, i-a spus el inginerului său de cursă după ceva mai puțin de o jumătate de oră. “Săptămâna trecută, intensitatea a fost de 5/10, acum este de 4/10”.

Max Verstappen s-a confruntat cu problemele aproape obișnuite la antrenamente. Campionul mondial s-a plâns de schimbările bruște de viteze. După ce problema a fost rezolvată, el s-a plâns de cuplul de rezistență al propulsorului său Honda. Verstappen a simțit propulsia chiar dacă nu era la accelerație.

Ricciardo

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Prima sesiune de antrenamente libere pentru Marele Premiu al Bahrainului a oferit o avanpremieră a cât de competitiv ar putea fi sezonul 2024 al Formulei 1. La final, primii 15 clasați s-au aflat la o diferență de aproximativ o secundă unul față de celălalt, cu o diferență de patru zecimi de secundă pe locul opt. Acest lucru arată că nuanțele pot face potențial diferența în calificări.

În spatele celor de la Racing Bulls și McLarens, Fernando Alonso (Aston Martin/+0.324), Verstappen, George Russell (Mercedes/+0.382) și Charles Leclerc (Ferrari/+0.399) au ocupat pozițiile 5-8, iar Sergio Perez (Red Bull/+0.544) a fost al doisprezecelea. Nico Hülkenberg (Haas) a terminat pe ultimul loc, la 5,069 secunde de cel mai bun timp al lui Ricciardo.

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: GP24 Media
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor: TricouMania

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Media

Latest Posts

Don't Miss