Latest Posts

F1: Renault tachinează Verstappen: “Max sa plâns deja 20 de milioane de ori de ceva”

Vizualizări: 11498

Echipei Renault F1 a pus o previzualizare online pentru următorul Marele Premiu al Braziliei.

Ei au calculat că 20 de milioane de oameni locuiesc împreună în Sao Paulo (unde este următoarea cursă) și Mexico City (unde a fost ultima cursă). Și asta este -conform lui Renault- și de câte ori Max Verstappen sa plâns de “ceva”.

Cu “ceva” se înțelege motorul Renault. Red Bull Racing -echipa lui Verstappen- utilizează acel motor. Olandezul este adesea nemulțumit de sursa de motorului, în timp ce el a luat deja multe locuri de podium cu el. De exemplu, în Mexic, unde a devenit chiar primul.

Etapa în Brazilia?
Talentatul Verstappen a recunoscut, de asemenea, că în Brazilia există ceva de câștigat cu această mașină. Acest lucru este deosebit, deoarece în mod normal Red Bull nu este atât de puternic pe acest circuit. Nici o mașină fără motor Ferrari sau Mercedes, apropo.

În contrast cu Max, dar clar de ce este atitudinea politicosa a coechipierului său Daniel Ricciardo, care se va alatura anul viitor la echipa Renault F1, care a livrat în acest an motoarele care l-au provocat de 6 ori un DNF.

F1: Renault tachinează Verstappen: "Max sa plâns deja 20 de milioane de ori de ceva"

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss