More

  Latest Posts

  F1: Renault tachinează Verstappen: “Max sa plâns deja 20 de milioane de ori de ceva”

  Echipei Renault F1 a pus o previzualizare online pentru următorul Marele Premiu al Braziliei.

  Ei au calculat că 20 de milioane de oameni locuiesc împreună în Sao Paulo (unde este următoarea cursă) și Mexico City (unde a fost ultima cursă). Și asta este -conform lui Renault- și de câte ori Max Verstappen sa plâns de “ceva”.

  Cu “ceva” se înțelege motorul Renault. Red Bull Racing -echipa lui Verstappen- utilizează acel motor. Olandezul este adesea nemulțumit de sursa de motorului, în timp ce el a luat deja multe locuri de podium cu el. De exemplu, în Mexic, unde a devenit chiar primul.

  Etapa în Brazilia?
  Talentatul Verstappen a recunoscut, de asemenea, că în Brazilia există ceva de câștigat cu această mașină. Acest lucru este deosebit, deoarece în mod normal Red Bull nu este atât de puternic pe acest circuit. Nici o mașină fără motor Ferrari sau Mercedes, apropo.

  În contrast cu Max, dar clar de ce este atitudinea politicosa a coechipierului său Daniel Ricciardo, care se va alatura anul viitor la echipa Renault F1, care a livrat în acest an motoarele care l-au provocat de 6 ori un DNF.

  Renault


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss