Latest Posts

F1: “Red Bull nu își mai permite să îl aducă pe Vettel”-Helmut Marko

Vizualizări: 11188

Sebastian Vettel va părăsi gruparea italiană Ferrari la finele anului acesta. Tot mai multe variante s-au vehiculat pentru următoarea echipă, dar Helmut Marko a spus că întoarcerea la fosta sa echipă, Red Bull, nu va fi realizată.

Helmut Marko a declarat pentru Sky Germania următoarele: “Reîntoarcerea sa la echipa nu va fi posibilă, în principal din cauze financiare, deoarece nu ne putem permite să plătim două super staruri. Nu ne dorim să avem din nou, o bătălie internă. Pe lângă acestea, nu ne permite bugetul și nici nu ne permite situația. Într-adevăr, suntem în contact cu el, dar a fost informat clar că la ora actuală este fixat faptul că Max este acum, pilotul nostru principal. Noi nu putem și nici nu ne permitem acum să plătim doi pilotii cu multă experiență. Actualmente, este un subiect ce nu ne pasionează.”

Foto-Motorsport.com

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss