Latest Posts

F1: Red Bull începe pregătirea pentru deschiderea sezonului.

Vizualizări: 18476

Fabrica Red Bull din Milton Keynes și-a deschis ușile săptămâna trecută, în timp ce echipa de patru ori campioană mondială și-a început pregătirea pentru începutul Campionatului de Formula 1 din 2020. Pentru prima dată în două luni, sediul Red Bull de la Milton Keynes și-a redeschis ușile după ce pandemia corona virusului a forțat echipa să-și suspende activitățile. 

Formula 1 a adus și a extins tradiționala oprire de vară, ceea ce a însemnat că Red Bull și-a suspendat complet activitățile de F1. Cu toate acestea, abilitatea de inginerie a echipei a fost îndreptată către o cursă de alt tip, deoarece echipa deținută de băuturile energetice a sprijinit și NHS (organizația de sănătate engleză) în lupta împotriva COVID-19. Red Bull a luat parte din colaborarea Project Pitlane care a fost stabilită între cele șapte echipe F1 din Marea Britanie.

Declarația a spus: „Designerii și inginerii noștri, alături de colegii de la Renault, au condus sarcina de a construi un nou ventilator. Proiectul dr. Alastair Darwood, membru al programului de antreprenor al clinicii NHS Anglia, și doctor Junior, ventilatorul BlueSky este un ventilator de presiune pozitivă simplu conceput pentru ventilația de urgență pe termen scurt în traume și îngrijiri critice”.

„Conceptul a fost identificat de guvernul britanic ca fiind util în lupta împotriva COVID-19, deoarece era ușor scalabil și avea potențialul de a fi produs în masă cu o ușurință relativă, comparativ cu ventilatoarele mai complexe folosite deja în setările de îngrijire critică”.

Într-o declarație, echipa și-a exprimat speranța că cea mai gravă a crizei s-a încheiat și Formula 1 poate reveni încet la normal, folosindu-se de abilitatea sa de inginerie pentru construirea de mașini de curse.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss