More

  Latest Posts

  F1: Red Bull începe pregătirea pentru deschiderea sezonului.

  Fabrica Red Bull din Milton Keynes și-a deschis ușile săptămâna trecută, în timp ce echipa de patru ori campioană mondială și-a început pregătirea pentru începutul Campionatului de Formula 1 din 2020. Pentru prima dată în două luni, sediul Red Bull de la Milton Keynes și-a redeschis ușile după ce pandemia corona virusului a forțat echipa să-și suspende activitățile. 

  Formula 1 a adus și a extins tradiționala oprire de vară, ceea ce a însemnat că Red Bull și-a suspendat complet activitățile de F1. Cu toate acestea, abilitatea de inginerie a echipei a fost îndreptată către o cursă de alt tip, deoarece echipa deținută de băuturile energetice a sprijinit și NHS (organizația de sănătate engleză) în lupta împotriva COVID-19. Red Bull a luat parte din colaborarea Project Pitlane care a fost stabilită între cele șapte echipe F1 din Marea Britanie.

  Declarația a spus: „Designerii și inginerii noștri, alături de colegii de la Renault, au condus sarcina de a construi un nou ventilator. Proiectul dr. Alastair Darwood, membru al programului de antreprenor al clinicii NHS Anglia, și doctor Junior, ventilatorul BlueSky este un ventilator de presiune pozitivă simplu conceput pentru ventilația de urgență pe termen scurt în traume și îngrijiri critice”.

  „Conceptul a fost identificat de guvernul britanic ca fiind util în lupta împotriva COVID-19, deoarece era ușor scalabil și avea potențialul de a fi produs în masă cu o ușurință relativă, comparativ cu ventilatoarele mai complexe folosite deja în setările de îngrijire critică”.

  Într-o declarație, echipa și-a exprimat speranța că cea mai gravă a crizei s-a încheiat și Formula 1 poate reveni încet la normal, folosindu-se de abilitatea sa de inginerie pentru construirea de mașini de curse.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss