More

  Latest Posts

  F1, Raport preliminar: Max Verstappen învinge piloții Mercedes pentru a sigila o victorie strălucitoare la Silverstone.

  Max Verstappen a devenit primul pilot non-Mercedes care a câștigat o cursă în 2020, pilotul de la Red Bull câștigând în Marele Premiu „70 Anniversary” în fața piloților Mercedes Lewis Hamilton și Valtteri Bottas, care a început cursa de pe poziția Pol după o cursă incredibilă cu o strategie splendidă la Silverstone.

  Verstappen fusese singurul pilot din top 10 care a început cursa pe cauciucurile duri. Și după ce a început de pe locul patru – care a devenit locul al treilea în curba 1, după ce a trecut rapid de Racing Point a lui Nico Hulkenberg – a reușit ritmul său strălucitor pe întreaga cursă, presând piloții Mercedes încă de la început, înainte de a lua conducerea de la Bottas cu o mișcare strălucitoare în jurul Luffield, înainte de a ajunge la final pentru prima victorie sa din Brazilia anul trecut – și prima victorie al echipei Red Bull la Silverstone din 2012.

  Hamilton a reușit să găsească un ritm mai puternic în ultima parte a cursei, trecând coechipierul său cu două ture când a intrat în Brooklands pentru a revendica locul doi – egalând numărul de finisaje pe podium al lui Michael Schumacher în acest proces – în timp ce a fost a doua oară în trei ani când Bottas nu a reușit să transforme o poziție Pole la Silverstone într-o victorie, întrucât a ajuns acasă pe locul trei.

  Charles Leclerc a fost un alt pilot care și-a gestionat bine pneurile, făcând o oprire unică pentru a revendica un rezultat excelent în al patrulea loc, în timp ce coechipierul Sebastian Vettel nu a reușit să ajungă decât la P12, după ce s-a invertit singur la prima curbă a cursei.

  Alex Albon a ocupat al cincilea loc în al doilea Red Bull, trecând de Racing Point a lui Lance Stroll cu o tură până la final, Stroll ajungând pe locul șase înaintea coechipierului Nico Hulkenberg, care s-a oprit târziu pentru cauciucurile moi.

  Completând primii 10, Esteban Ocon s-a situat pe locul opt, în fața la McLaren a lui Lando Norris și AlphaTauri a lui Daniil Kvyat, care, în ciuda poziției sale inferioare, a terminat cu un loc în fața coechipierului Pierre Gasly pentru a-și câștiga al doilea punct al sezonului.

  Rezultatele provizorii ale cursei:

  Results Race


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss