More

  Latest Posts

  F1 prelungește contractul pentru Marele Premiu al Chinei până în 2025

  F1 și-a prelungit contractul cu Marele Premiu al Chinei, într-o mișcare care va ține campionatul în vizită la Shanghai până în 2025.

  F1 și-a făcut debutul în China, pe Circuitul Internațional din Shanghai, în 2004, cu Rubens Barrichello câștigând cursa inaugurală pentru Ferrari.

  Și, deși luptele globale în curs cu pandemia înseamnă că Marele Premiu al Chinei nu va face parte din calendarul de anul viitor, Formula 1 își propune să se întoarcă în țară cât mai curând posibil – după ce a concurat ultima dată în China în 2019, când F1 și-a sărbătorit a 1000-a cursă.

  F1

  Comentând prelungirea contractului, președintele și CEO-ul Formula 1, Stefano Domenicali, a declarat:

  „Aceasta este o veste grozavă pentru toți fanii noștri din China și suntem încântați să anunțăm acest acord care ne va vedea concurând la Shanghai până în 2025.

  „Parteneriatul nostru cu promoterul Juss Sports este incredibil de puternic și așteptăm cu nerăbdare să continuăm parteneriatul pe termen lung.

  Deși suntem cu toții dezamăgiți că nu am putut include China în calendarul 2022 din cauza condițiilor pandemice în curs, China va fi restabilită în calendar de îndată ce condițiile o vor permite și așteptăm cu nerăbdare să revenim cu fanii cât mai curând posibil.”

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss