Latest Posts

F1 prelungește contractul pentru Marele Premiu al Chinei până în 2025

Vizualizări: 13757

F1 și-a prelungit contractul cu Marele Premiu al Chinei, într-o mișcare care va ține campionatul în vizită la Shanghai până în 2025.

F1 și-a făcut debutul în China, pe Circuitul Internațional din Shanghai, în 2004, cu Rubens Barrichello câștigând cursa inaugurală pentru Ferrari.

Și, deși luptele globale în curs cu pandemia înseamnă că Marele Premiu al Chinei nu va face parte din calendarul de anul viitor, Formula 1 își propune să se întoarcă în țară cât mai curând posibil – după ce a concurat ultima dată în China în 2019, când F1 și-a sărbătorit a 1000-a cursă.

F1 prelungește contractul pentru Marele Premiu al Chinei până în 2025

Comentând prelungirea contractului, președintele și CEO-ul Formula 1, Stefano Domenicali, a declarat:

„Aceasta este o veste grozavă pentru toți fanii noștri din China și suntem încântați să anunțăm acest acord care ne va vedea concurând la Shanghai până în 2025.

„Parteneriatul nostru cu promoterul Juss Sports este incredibil de puternic și așteptăm cu nerăbdare să continuăm parteneriatul pe termen lung.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Deși suntem cu toții dezamăgiți că nu am putut include China în calendarul 2022 din cauza condițiilor pandemice în curs, China va fi restabilită în calendar de îndată ce condițiile o vor permite și așteptăm cu nerăbdare să revenim cu fanii cât mai curând posibil.”

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

Sursa: Formula 1
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1

Latest Posts

Don't Miss