More

  Latest Posts

  F1: Portugalia ar putea reveni în Marele Circ

  Vești foarte bune vin din Portugalia. Cele mai importante două circuite din țară au primit licență FIA Grade 1, adică pe ele se pot organiza și Grand Prix-uri din Formula 1.

  Primul traseu ce a primit această distincție este cel de la Portimao, care cel puțin după noi, este unul dintre cele mai frumoase circuite din Europa. Autodromo Internacional do Algarve reintră astfel în lumea mare a automobilismului mondial, singurele campionate importante ce își desfășoară etape acolo sunt European Le Mans Series și World Superbike.

  Celălalt circuit care urmează să primească și el această licență este Estoril, traseu ce a fost prezent în Formula 1. Dacă va primi licența, probabil vom revedea GP-ul Portugaliei la Estoril așa cum se întâmpla în urmă cu mulți ani.

  Ultimul Grand Prix ce a fost organizat în Portugalia a avut loc în 1996 la Estoril, atunci când Jacques Villeneuve s-a impus.

  Sursa: NOS / Sportmotores

  Photocredit: Paul Cahier Archive


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss