GP24 Media

LATEST POSTS

F1: Planuri noi pentru reducerea costurilor în 2020

Vizualizări: 18440

Ross Brawn a declarat că se lucrează la reducerea costurilor pentru echipele din F1 datorită pandemiei de COVID-19.

Bugetul alocat pentru echipe în 2021 este de 175 de milioane de dolari, dar din cauza coronavirusului, Brawn a decis ca acesta să scadă la 145 de milioane de dolari.

“Noi am început cu 175 de milioane și a fost o luptă grea să ajungem acolo. Din cauza crizei actuale am scăzut totul la 145 de milioane și această decizie probabil se va menține pentru câțiva ani. Întâlnirea a fost între FIA și Formula 1, iar detaliile de acolo vor ajunge în curând la echipe. Am stat mult la consultații, iar acum ne apropiem de fazele finale. Totul o să devină clar în câteva zile. Obiectivele inițiale erau să avem un pluton mai competitiv si eu cred că în urma situației actuale, sustenabilitatea economiei reprezintă scopul principal și cred că acest lucru contează foarte mult, atât pentru echipele mari, cât și pentru echipele mici”

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Brawn a mai declarat că vor fi premii substanțiale pentru echipele de mijloc: “Vor fi premii în bani mai mari pentru echipele de mijloc grație noii înțelegeri. Echipele de mijloc o să fie avantaje de acest lucru, iar finanțele vor distribuite în funcție de performanțele lor. Așa că totul va fi în echilibru. O să reducem cantitatea de bani ce se duce in F1 și vom îmbunătăți împărțirea premiilor financiare între echipe. Astfel, o echipă de mijloc poate prinde podiumuri, poate chiar și o victorie, iar asta le poate aduce un profit. Dacă vom reuși asta, viitorul va fi unul în regulă.”

Foto-Formula1.com

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa: https://gp24.ro
Photocredit: https://gp24.ro
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES