More

  Latest Posts

  F1: Planuri noi pentru reducerea costurilor în 2020

  Ross Brawn a declarat că se lucrează la reducerea costurilor pentru echipele din F1 datorită pandemiei de COVID-19.

  Bugetul alocat pentru echipe în 2021 este de 175 de milioane de dolari, dar din cauza coronavirusului, Brawn a decis ca acesta să scadă la 145 de milioane de dolari.

  “Noi am început cu 175 de milioane și a fost o luptă grea să ajungem acolo. Din cauza crizei actuale am scăzut totul la 145 de milioane și această decizie probabil se va menține pentru câțiva ani. Întâlnirea a fost între FIA și Formula 1, iar detaliile de acolo vor ajunge în curând la echipe. Am stat mult la consultații, iar acum ne apropiem de fazele finale. Totul o să devină clar în câteva zile. Obiectivele inițiale erau să avem un pluton mai competitiv si eu cred că în urma situației actuale, sustenabilitatea economiei reprezintă scopul principal și cred că acest lucru contează foarte mult, atât pentru echipele mari, cât și pentru echipele mici”

  Brawn a mai declarat că vor fi premii substanțiale pentru echipele de mijloc: “Vor fi premii în bani mai mari pentru echipele de mijloc grație noii înțelegeri. Echipele de mijloc o să fie avantaje de acest lucru, iar finanțele vor distribuite în funcție de performanțele lor. Așa că totul va fi în echilibru. O să reducem cantitatea de bani ce se duce in F1 și vom îmbunătăți împărțirea premiilor financiare între echipe. Astfel, o echipă de mijloc poate prinde podiumuri, poate chiar și o victorie, iar asta le poate aduce un profit. Dacă vom reuși asta, viitorul va fi unul în regulă.”

  Foto-Formula1.com

  Sursa: http://gp24.ro

  Photocredit: http://gp24.ro


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss