More

  Latest Posts

  F1: Piloții Ferrari rămân „realiști” pentru Budapesta.

  Charles Leclerc de la Ferrari a venit la trei ture de la câștigarea Marelui Premiu al Marii Britanii, dar monegascul spune că așteptarea unei performanțe similare la Budapesta ar fi „puțin optimistă”.

  Charles Leclerc a profitat de confruntarea dintre Max Verstappen și Lewis Hamilton în turul de deschidere pentru a prelua conducerea și a conduce plutonul pentru cea mai bună parte a cursei, demonstrând îmbunătățirea incontestabilă a ritmului și a gestionării anvelopelor care modelul Ferrari SF21 arată de la începutul verii încoace.

  Cu toate acestea, atacul târziu al lui Lewis Hamilton la Silverstone a permis în cele din urmă pilotului Mercedes AMG F1 să-l depășească pe Charles Leclerc cu doar trei ture înainte de finalul cursei și să-și asigure cea de-a 99-a victorie în carieră în F1. Dar poate Ferrari – care se luptă cu McLaren pentru locul final pe podium în clasamentul Constructorilor – să mai bată încă o dată cu Mercedes și Red Bull la circuitul cu caracter de viteză redusă „Hungaroring” weekendul viitor?

  „Este bine să fim optimiști și ne dorim cu toții să fim optimiști după o performanță atât de bună în ultimele trei curse, dar, pe de altă parte, trebuie să fim și realiști”, a spus Charles Leclerc. „Bineînțeles că este bine și suntem într-o dispoziție bună, dar simt că a merge la victorie la Budapesta ar putea fi un pic optimist”. „În mod realist, aș fi fericit dacă suntem chiar în spatele celor două echipe de top”.

  Ferrari

  Oprire greșită la Silverstone l-a împiedicat pe Carlos Sainz să lupte printre primele cinci poziții, dar după cursă, spaniolul a susținut că poziția lui Leclerc pe podium în Marele Premiu al Marii Britanii a fost obținut pe merit.

  Cu toate acestea, Carlos Sainz este de acord cu coechipierul său atunci când vine vorba de perspectivele ținutei italiene pentru Marele Premiu al Ungariei, întrucât pista locației nu mai este un circuit de „viteză lentă” în mașinile de mare forță de apăsare ziua de astăzi. „Budapesta a devenit recent o pistă de viteză medie-mare în aceste mașini”, a spus Carlos Sainz.

  „Dacă te uiți la Monaco și Baku, există mai multe viraje cu viteză redusă. La Budapesta acum, cu aceste mașini cu forță de apăsare ridicată, ai un sector mediu pe care îl conduci tot timpul în treapta a patra, a cincea”.

  „Așadar, nu mai este o pistă pură de viteză mică, așa cum a fost în trecut. Nu cred că va fi o pistă atât de bună pentru noi, dar cred că este o oportunitate excelentă de a fi chiar în spatele Red Bull și Mercedes”.

  Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: Tuttosport

  Photocredit: Getty Images


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss