GP24 Media

LATEST POSTS

F1: Pietro Fittipaldi și Louis Deletraz sunt noii piloți de teste/rezervă ai echipei Haas

Vizualizări: 18372

Haas și-a prezentat ieri noii săi piloți de teste/rezervă.

Este vorba despre Pietro Fittipaldi și Louis Deletraz. Cei doi se vor ocupa de testarea ultimelor update-uri pe mașinile echipei și vor tine locul piloților principali in cazul in care aceștia nu pot concura. Foarte probabil ii vom vedea și în prima sesiune de antrenamente din diverse Grand Prix-uri.

Fittipaldi rămăsese fără loc in Super Formula Japoneză, dar cu această ocazie va face kilometri pe circuite. În schimb, Deletraz va concura în 2020 alături de Charouz Racing System în Formula 2.

Sursa: Author-Andrei Mangalia
Photocredit: Facebook-Haas F1 Team
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES