More

  Latest Posts

  F1: Perioada de shutdown se prelungește

  FIA a decis să prelungească perioada de shutdown pentru echipe cu încă o lună.

  Inițial, perioada de shutdown era de 21 de zile, dar pe 7 Aprilie s-a prelungit la 35 de zile.

  Startul noului sezon este preconizat acum la începutul lui iulie, iar perioada de shutdown se prelungește la 63 de zile și se încheie fie la sfârșitul lunii mai sau la începutul lunii Iunie, asta depinzând de fiecare echipă când își va dori să oprească această perioadă.

  Totodată, extincția pentru furnizorii unităților motor își crește durata de la 35 de zile la 49. În plus, nici la aerodinamică nu se poate umbla.

  FIA a explicat despre această prelungire într-un comunicat ce a apărut ieri: “De la 15 zile de când a început perioada de shutdown, asta pe lângă o aplicație realizată de competitor, dar și cu un subiect scris și trimis către FIA, fiecare echipă poate folosi serviciile a maximum 10 persoane care pot lucra la proiecte de lungă durată. Toate detaliile, incluzând numele și postul ocupat de către personal, materialele folosite, dar și detaliile legate de munca pe care o va presta personalul, trebuie trimisă la FIA în minimum 10 zile înainte de începerea operațiunilor. Personalul nu poate să schimbe data perioadei de închidere, iar acest lucru nu trebuie să implice modificarea proiectelor legate de aerodinamica mașinii”

  Pentru furnizorii de unități motor se aplică masuri similare, dar aici nu sunt impuse restricții, iar totul poate să pornească la 36 de zile după începutul perioadei de shutdown.

  Sursa: Motorsport.com

  Photocredit: Autosport.com


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss