Latest Posts

F1: Perioada de shutdown se prelungește

Vizualizări: 19206

FIA a decis să prelungească perioada de shutdown pentru echipe cu încă o lună.

Inițial, perioada de shutdown era de 21 de zile, dar pe 7 Aprilie s-a prelungit la 35 de zile.

Startul noului sezon este preconizat acum la începutul lui iulie, iar perioada de shutdown se prelungește la 63 de zile și se încheie fie la sfârșitul lunii mai sau la începutul lunii Iunie, asta depinzând de fiecare echipă când își va dori să oprească această perioadă.

Totodată, extincția pentru furnizorii unităților motor își crește durata de la 35 de zile la 49. În plus, nici la aerodinamică nu se poate umbla.

FIA a explicat despre această prelungire într-un comunicat ce a apărut ieri: “De la 15 zile de când a început perioada de shutdown, asta pe lângă o aplicație realizată de competitor, dar și cu un subiect scris și trimis către FIA, fiecare echipă poate folosi serviciile a maximum 10 persoane care pot lucra la proiecte de lungă durată. Toate detaliile, incluzând numele și postul ocupat de către personal, materialele folosite, dar și detaliile legate de munca pe care o va presta personalul, trebuie trimisă la FIA în minimum 10 zile înainte de începerea operațiunilor. Personalul nu poate să schimbe data perioadei de închidere, iar acest lucru nu trebuie să implice modificarea proiectelor legate de aerodinamica mașinii”

Pentru furnizorii de unități motor se aplică masuri similare, dar aici nu sunt impuse restricții, iar totul poate să pornească la 36 de zile după începutul perioadei de shutdown.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: Motorsport.com
Photocredit: Autosport.com
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport.com

Latest Posts

Don't Miss