GP24 Media

LATEST POSTS

F1 – Performanța piloților la Marele Premiu al Statelor Unite – Williams

Vizualizări: 13432

Echipa Britanică a avut parte de un weekend la fel de prost ca și toate cele de până acum, având în același timp parte de cel mai slab sezon din istoria sa.

Lance Stroll – 3

Lance Stroll a numit ziua de duminică ca fiind o „zi oribilă” după ce un contact cu Fernando Alonso din primul tur, cauzat de pilotul Canadian, care a văzut un spațiu care pur și simplu nu era acolo, l-a forțat să abandoneze. Greșeala, plus penalizarea primită pentru ea l-au lăsat pe ultima poziție pentru tot restul cursei, totul cap la cap rezultând într-un weekend pe care Stroll va dori să îl uite cât mai repede.

Sergey Sirotkin – 6

Sirotkin a fost mai bun decât colegul său de echipă tot weekendul. A fost mai rapid în calificări, a evitat carnagiul din primul tur și a urcat chiar până pe 11 la un moment dat. Cu toate acestea, lipsa de viteză a mașinii Williams, plus avarii la podeaua monopostului său, l-au lăsat incapabil de a se apăra pe parcursul cursei, aceasta coborând până pe locul 15 la finish.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES