More

  Latest Posts

  F1 – Performanța piloților la Marele Premiu al Statelor Unite – Williams

  Echipa Britanică a avut parte de un weekend la fel de prost ca și toate cele de până acum, având în același timp parte de cel mai slab sezon din istoria sa.

  Lance Stroll – 3

  Lance Stroll a numit ziua de duminică ca fiind o „zi oribilă” după ce un contact cu Fernando Alonso din primul tur, cauzat de pilotul Canadian, care a văzut un spațiu care pur și simplu nu era acolo, l-a forțat să abandoneze. Greșeala, plus penalizarea primită pentru ea l-au lăsat pe ultima poziție pentru tot restul cursei, totul cap la cap rezultând într-un weekend pe care Stroll va dori să îl uite cât mai repede.

  Sergey Sirotkin – 6

  Sirotkin a fost mai bun decât colegul său de echipă tot weekendul. A fost mai rapid în calificări, a evitat carnagiul din primul tur și a urcat chiar până pe 11 la un moment dat. Cu toate acestea, lipsa de viteză a mașinii Williams, plus avarii la podeaua monopostului său, l-au lăsat incapabil de a se apăra pe parcursul cursei, aceasta coborând până pe locul 15 la finish.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss