More

  Latest Posts

  F1 – Performanța piloților la Marele Premiu al Statelor Unite – Toro Rosso

  Vizualizări: 3151

  Scuderia Toro Rosso a avut parte de un weekend împărțit. Ambii piloți plecând de la coadă din cauza schimbării de motor, însă, În urma descalificărilor de la Haas și Force India, Hartley a urcat în puncte, după o cursă bună din partea pilotului Kiwi. Gasly a avut parte de un weekend mai slab decât de obicei.

  Pierre Gasly – 6

  Un weekend destul de slab din partea lui Gasly și din partea inginerilor săi. Aceștia au încercat o strategie similară cu cea a lui Hamilton, Gasly intrând la boxe sub VSC devreme în cursă, dar, la fel ca pilotul englez, nu a reușit să ducă pneurile până la sfârșit. Avarii la podea l-au bântuit de-a lungul cursei, acesta terminând pe 14.

  Brendon Hartley – 9

  Hartley a avut una dintre cele mai bune performanțe ale sale de până acum în Formula 1 această duminică în Austin. A plecat ultimul, dar a mers bine și a avut grijă de pneuri, ceea ce i-a oferit șansa de a depăși mulți dintre rivalii săi de la mijlocul grilei. P11 pe circuit a fost tot ceea ce a putut să scoată, dar, în urma descalificărilor, aceasta a urcat pe 9, aducând puncte cruciale pentru Scuderie.

  Sursa:
  Photocredit:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Latest Posts

  Don't Miss