Acasă Breaking News F1 – Performanța piloților la Marele Premiu al Statelor Unite – Toro Rosso

F1 – Performanța piloților la Marele Premiu al Statelor Unite – Toro Rosso

0
F1 – Performanța piloților la Marele Premiu al Statelor Unite – Toro Rosso

Scuderia Toro Rosso a avut parte de un weekend împărțit. Ambii piloți plecând de la coadă din cauza schimbării de motor, însă, În urma descalificărilor de la Haas și Force India, Hartley a urcat în puncte, după o cursă bună din partea pilotului Kiwi. Gasly a avut parte de un weekend mai slab decât de obicei.

Pierre Gasly – 6

Un weekend destul de slab din partea lui Gasly și din partea inginerilor săi. Aceștia au încercat o strategie similară cu cea a lui Hamilton, Gasly intrând la boxe sub VSC devreme în cursă, dar, la fel ca pilotul englez, nu a reușit să ducă pneurile până la sfârșit. Avarii la podea l-au bântuit de-a lungul cursei, acesta terminând pe 14.

Brendon Hartley – 9

Hartley a avut una dintre cele mai bune performanțe ale sale de până acum în Formula 1 această duminică în Austin. A plecat ultimul, dar a mers bine și a avut grijă de pneuri, ceea ce i-a oferit șansa de a depăși mulți dintre rivalii săi de la mijlocul grilei. P11 pe circuit a fost tot ceea ce a putut să scoată, dar, în urma descalificărilor, aceasta a urcat pe 9, aducând puncte cruciale pentru Scuderie.


Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.