GP24 Media

LATEST POSTS

F1 – Performanța piloților la Marele Premiu al Statelor Unite – Toro Rosso

Vizualizări: 13693

Scuderia Toro Rosso a avut parte de un weekend împărțit. Ambii piloți plecând de la coadă din cauza schimbării de motor, însă, În urma descalificărilor de la Haas și Force India, Hartley a urcat în puncte, după o cursă bună din partea pilotului Kiwi. Gasly a avut parte de un weekend mai slab decât de obicei.

Pierre Gasly – 6

Un weekend destul de slab din partea lui Gasly și din partea inginerilor săi. Aceștia au încercat o strategie similară cu cea a lui Hamilton, Gasly intrând la boxe sub VSC devreme în cursă, dar, la fel ca pilotul englez, nu a reușit să ducă pneurile până la sfârșit. Avarii la podea l-au bântuit de-a lungul cursei, acesta terminând pe 14.

Brendon Hartley – 9

Hartley a avut una dintre cele mai bune performanțe ale sale de până acum în Formula 1 această duminică în Austin. A plecat ultimul, dar a mers bine și a avut grijă de pneuri, ceea ce i-a oferit șansa de a depăși mulți dintre rivalii săi de la mijlocul grilei. P11 pe circuit a fost tot ceea ce a putut să scoată, dar, în urma descalificărilor, aceasta a urcat pe 9, aducând puncte cruciale pentru Scuderie.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES