Latest Posts

F1 – Performanța piloților la Marele Premiu al Statelor Unite – Sauber

Vizualizări: 15145

Cursa din Statele Unite a adus încă un punct acasă pentru Sauber. A fost o duminică bună pentru Ericsson, dar dezamăgitoare pentru Leclerc, per total, cam la fel ca pentru toate echipele weekend-ul acesta, cu bune și cu rele.

Charles Leclerc – 6

Leclerc a avut un weekend bun până duminică, P6 în Q2, P9 în Q3, un P9 care l-a lăsat expus la atacul din partea lui Grosjean, și, totodată la greșeala acestuia. Pilotul Monegasc a supraviețuit pe moment daunelor cauzate de contactul cu pilotul Haas, dar a fost ulterior nevoit să abandoneze, fiind forțat să se gândească oare unde ar fi putut să termine dacă nu ar fi fost implicat în acel incident.

Marcus Ericsson – 6

Ericsson a fost din nou mai lent decât Leclerc în calificări, fiind eliminat încă din Q1, pe când Charles a mers până în Q3. În cursă însă nu a avut parte de același ghinion. Primul stint a fost bun. Nu a oprit sub VSC ceea ce l-a pus într-o poziție bună să se lupte cu Hartley pentru locul 11. Acesta nu a reușit să îl depășească pe Hartley, mulțumindu-se cu P12. Care, în urma descalificărilor de rigoare… a devenit P10. Un punct important pentru pilotul Suedez.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss