More

  Latest Posts

  F1 – Performanța piloților la Marele Premiu al Statelor Unite – Sauber

  Cursa din Statele Unite a adus încă un punct acasă pentru Sauber. A fost o duminică bună pentru Ericsson, dar dezamăgitoare pentru Leclerc, per total, cam la fel ca pentru toate echipele weekend-ul acesta, cu bune și cu rele.

  Charles Leclerc – 6

  Leclerc a avut un weekend bun până duminică, P6 în Q2, P9 în Q3, un P9 care l-a lăsat expus la atacul din partea lui Grosjean, și, totodată la greșeala acestuia. Pilotul Monegasc a supraviețuit pe moment daunelor cauzate de contactul cu pilotul Haas, dar a fost ulterior nevoit să abandoneze, fiind forțat să se gândească oare unde ar fi putut să termine dacă nu ar fi fost implicat în acel incident.

  Marcus Ericsson – 6

  Ericsson a fost din nou mai lent decât Leclerc în calificări, fiind eliminat încă din Q1, pe când Charles a mers până în Q3. În cursă însă nu a avut parte de același ghinion. Primul stint a fost bun. Nu a oprit sub VSC ceea ce l-a pus într-o poziție bună să se lupte cu Hartley pentru locul 11. Acesta nu a reușit să îl depășească pe Hartley, mulțumindu-se cu P12. Care, în urma descalificărilor de rigoare… a devenit P10. Un punct important pentru pilotul Suedez.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss