Latest Posts

F1 – Performanța piloților la Marele Premiu al Statelor Unite – Renault

Vizualizări: 10917

Un weekend foarte bun per total pentru Renault. Ambii piloți au avut parte de o cursă foarte bună, aducând multe puncte acasă pentru echipa franceză, iar, cei de la Haas au avut un pilot eliminat din clasamentele finale, ceea ce îi va face pe omuleții în echipament galben să poată respira mai ușor, cel puțin pentru moment.

Carlos Sainz Jr. – 8

Renault au avut două mașini bune la COTA, iar Sainz s-a folosit la maxim de asta, reușind să urce până pe locul 7. Acesta a urcat de pe 11 pe 6 în primul tur ca rezultat a tăierii unui viraj, pentru care a fost penalizat cu 5 secunde. A părut destul de clar că a câștigat mai mult de atât când a efectuat manevra, în orice caz, a avut parte de o cursă foarte bine controlată pentru un loc 7.

Nico Hulkenberg – 9

Hulkenberg a avut o performanță foarte bună duminică pentru Renault, aducând acasă un rezultat care are șanse bune să fie cel ce va aduce locul patru în clasament acasă la echipa franceză. Hulkenberg s-a calificat pe 7, urcând pe 5 in primul tur, și a terminat cursa la 7 secunde în fața colegului de echipă. Best of the rest.

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss