More

  Latest Posts

  F1 – Performanța piloților la Marele Premiu al Statelor Unite – Renault

  Un weekend foarte bun per total pentru Renault. Ambii piloți au avut parte de o cursă foarte bună, aducând multe puncte acasă pentru echipa franceză, iar, cei de la Haas au avut un pilot eliminat din clasamentele finale, ceea ce îi va face pe omuleții în echipament galben să poată respira mai ușor, cel puțin pentru moment.

  Carlos Sainz Jr. – 8

  Renault au avut două mașini bune la COTA, iar Sainz s-a folosit la maxim de asta, reușind să urce până pe locul 7. Acesta a urcat de pe 11 pe 6 în primul tur ca rezultat a tăierii unui viraj, pentru care a fost penalizat cu 5 secunde. A părut destul de clar că a câștigat mai mult de atât când a efectuat manevra, în orice caz, a avut parte de o cursă foarte bine controlată pentru un loc 7.

  Nico Hulkenberg – 9

  Hulkenberg a avut o performanță foarte bună duminică pentru Renault, aducând acasă un rezultat care are șanse bune să fie cel ce va aduce locul patru în clasament acasă la echipa franceză. Hulkenberg s-a calificat pe 7, urcând pe 5 in primul tur, și a terminat cursa la 7 secunde în fața colegului de echipă. Best of the rest.

   


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss