Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  F1 – Performanța piloților la Marele Premiu al Statelor Unite – Red Bull

  Un weekend tumultuos pentru echipa din Milton Keynes, probleme la suspensii, probleme electrice, pereți găuriți, dar, cel mai important, încă un rezultat fenomenal pentru Max Verstappen.

  Daniel Ricciardo – 8

  Daniel Ricciardo continuă să aducă argumente pertinente pentru poziția sa în concursul de „cel mai ghinionist om din F1”. A făcut tot posibilul în calificări, și-a asigurat locul patru în urma penalizării lui Vettel, părea să aibă un ritm foarte bun în cursă și ar fi putut să le pună probleme celor de la Ferrari și Mercedes, dar, o problemă l-a forțat să se retragă din cursă în turul 10. Încă de la Monaco, australianul nu a mai urcat pe podium, ceea ce este o dezamăgire atât pentru el și pentru echipă, cât și pentru fani.

  Max Verstappen – 10

  Max Verstappen a fost pilotul zilei fără nici un dar și poate în cursa de duminică. La fel ca anul trecut la Austin, Olandezul s-a luptat și a triumfat foarte devreme față de restul grilei, urcând pe 9 în urma startului de pe 18 în doar primul tur. Ritmul său pe ambele seturi de pneuri a fost fenomenal, dar mai ales pe pneurile Supersoft, pneuri pe care numai el știe cum a reușit să le ducă până la sfârșitul cursei, terminând pe doi. Să îi bați pe ambii piloți Mercedes la un circuit precum cel din Austin nu este nimic de lepădat.  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss