Latest Posts

F1 – Performanța piloților la Marele Premiu al Statelor Unite – Red Bull

Vizualizări: 10994

Un weekend tumultuos pentru echipa din Milton Keynes, probleme la suspensii, probleme electrice, pereți găuriți, dar, cel mai important, încă un rezultat fenomenal pentru Max Verstappen.

Daniel Ricciardo – 8

Daniel Ricciardo continuă să aducă argumente pertinente pentru poziția sa în concursul de „cel mai ghinionist om din F1”. A făcut tot posibilul în calificări, și-a asigurat locul patru în urma penalizării lui Vettel, părea să aibă un ritm foarte bun în cursă și ar fi putut să le pună probleme celor de la Ferrari și Mercedes, dar, o problemă l-a forțat să se retragă din cursă în turul 10. Încă de la Monaco, australianul nu a mai urcat pe podium, ceea ce este o dezamăgire atât pentru el și pentru echipă, cât și pentru fani.

Max Verstappen – 10

Max Verstappen a fost pilotul zilei fără nici un dar și poate în cursa de duminică. La fel ca anul trecut la Austin, Olandezul s-a luptat și a triumfat foarte devreme față de restul grilei, urcând pe 9 în urma startului de pe 18 în doar primul tur. Ritmul său pe ambele seturi de pneuri a fost fenomenal, dar mai ales pe pneurile Supersoft, pneuri pe care numai el știe cum a reușit să le ducă până la sfârșitul cursei, terminând pe doi. Să îi bați pe ambii piloți Mercedes la un circuit precum cel din Austin nu este nimic de lepădat.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss