More

  Latest Posts

  F1 – Performanța piloților la Marele Premiu al Statelor Unite – Mercedes

  Echipa germană a avut parte de un weekend dezamăgitor, un Valtteri Bottas care nu a părut în forma tot weekend-ul, decizii strategice chestionabile și cel mai important un deficit de puncte față de Scuderia Ferrari au fost puncte cheie pentru Mercedes în Austin.

  Valtteri Bottas – 6

  Un weekend așa și așa pentru Bottas în Austin. Finlandezul nu a avut un ritm bun în calificări, terminând la trei zecimi de cei doi piloți Ferrari și de coechipierul său, Lewis. Strategia nu l-a ajutat nici ea, mașina mercedes chinuindu-se pe pneurile Soft, motiv pentru care Bottas nu a avut nici o șansă să se apere de Sebastian Vettel spre sfârșitul cursei. Finlandezul a terminat doar pe 5, și rămâne singurul pilot din cei 6 de la cele 3 mari echipe fără o victorie în acest sezon.

  Lewis Hamilton – 8

  Lewis a pierdut pentru doar a doua oară pe pământ American duminica asta, fiind mai mult spectator, strategia cu două opriri a echipei fiind una cel puțin neinspirată. Acesta a avut un weekend bun per total, fiind în pole position la startul cursei de duminică, dar, crucial, acesta a plecat pe gumele cu bandă roșie, nu pe cele mai moi, cu bandă mov, precum Raikkonen, lucru care l-a costat la start. Poziție pe care acesta nu a mai avut nici o șansă reală să o recupereze pe parcursul cursei. Titlul de campion mondial va trebui să mai aștepte cel puțin o săptămână.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss