Latest Posts

F1 – Performanța piloților la Marele Premiu al Statelor Unite – McLaren

Vizualizări: 9959

Încă un weekend slab pentru McLaren F1. Încă o sesiune de calificări unde nici unul dintre piloți nu iese din Q1. Încă o cursă cu probleme. Per total, un alt weekend ratat pentru echipa britanică.

Fernando Alonso – 6

Având în vedere pompozitatea lui Alonso per total din social media și din reportajele oficiale, turul lui Alonso din calificări a fost absolut perfect… iar cu toate astea, a fost bun doar pentru locul 16, mașina McLaren pur și simplu neavând viteza necesară pe circuit. Cursa sa s-a terminat devreme, acesta fiind lovit de Lance Stroll, accident ce a dus la un comentariu legat de „amatori în F1” din partea lui Alonso, spunând că este „imposibil să concurezi cu oamenii ăștia” pe radio-ul echipei. Nu îți face griji Fernando, nu vei mai avea de face cu asta la anul.

Stoffel Vandoorne – 2

Un weekend tipic pentru Vandoorne, a ratat ieșirea din Q1, foarte lent, 0 puncte. Ciocnirea cu Sirotkin din primul tur nu l-a ajutat nici ea. O strategie cu două opriri neinspirată l-a coborât pe 13. În urma descalificărilor a terminat pe 11, nici în astfel de circumstanțe neaducând nici un punct acasă.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss