More

  Latest Posts

  F1 – Performanța piloților la Marele Premiu al Statelor Unite – McLaren

  Încă un weekend slab pentru McLaren F1. Încă o sesiune de calificări unde nici unul dintre piloți nu iese din Q1. Încă o cursă cu probleme. Per total, un alt weekend ratat pentru echipa britanică.

  Fernando Alonso – 6

  Având în vedere pompozitatea lui Alonso per total din social media și din reportajele oficiale, turul lui Alonso din calificări a fost absolut perfect… iar cu toate astea, a fost bun doar pentru locul 16, mașina McLaren pur și simplu neavând viteza necesară pe circuit. Cursa sa s-a terminat devreme, acesta fiind lovit de Lance Stroll, accident ce a dus la un comentariu legat de „amatori în F1” din partea lui Alonso, spunând că este „imposibil să concurezi cu oamenii ăștia” pe radio-ul echipei. Nu îți face griji Fernando, nu vei mai avea de face cu asta la anul.

  Stoffel Vandoorne – 2

  Un weekend tipic pentru Vandoorne, a ratat ieșirea din Q1, foarte lent, 0 puncte. Ciocnirea cu Sirotkin din primul tur nu l-a ajutat nici ea. O strategie cu două opriri neinspirată l-a coborât pe 13. În urma descalificărilor a terminat pe 11, nici în astfel de circumstanțe neaducând nici un punct acasă.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss