Acasă Breaking News F1 – Performanța piloților la Marele Premiu al Statelor Unite – Haas

F1 – Performanța piloților la Marele Premiu al Statelor Unite – Haas

0
F1 – Performanța piloților la Marele Premiu al Statelor Unite – Haas

Echipa Americană condusă de Gene Haas nu a avut parte de cel mai strălucit weekend posibil la COTA. Ba chiar aș merge atât de departe în a spune că a avut parte de cel mai slab weekend din istoria sa în Formula 1. Un accident cauzat de o decizie prostească a unuia din piloți, și o descalificare pe motive strict legislative au dus la un weekend în care Haas pleacă spre Mexic cu 0 puncte din state, în timp ce rivalii lor de la Renault, au plecat cu un sac cu aur din Austin.

Romain Grosjean – 4

O cursă cel puțin dezamăgitoare pentru Romain. Acesta a avut un rezultat decent în calificările de sâmbătă, care l-a văzut plecând de pe locul 8 pentru cursa de duminică. Duminică însă nu a fost ziua francezului, acesta lovindul pe Charles Leclerc în primul tur al cursei, fiind forțat să abandoneze. Grosjean a încercat să frâneze pentru a încerca să evite accidentul, dar a fost prea târziu. Acesta pleacă acasă cu o penalizare de trei poziții pentru Mexic.

Kevin Magnussen – 6

O sesiune de calificări slabă pentru Magnussen sâmbătă l-a văzut într-o poziție slabă pentru cursa de duminică. Danezul a reușit însă să scoată un rezultat decent din cursa de acasă a echipei sale, terminând în puncte, dar, ulterior fiind descoperit că acesta ar fi depășit limita de carburant și a fost descalificat.


Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.