Latest Posts

F1 – Performanța piloților la Marele Premiu al Statelor Unite – Haas

Vizualizări: 10775

Echipa Americană condusă de Gene Haas nu a avut parte de cel mai strălucit weekend posibil la COTA. Ba chiar aș merge atât de departe în a spune că a avut parte de cel mai slab weekend din istoria sa în Formula 1. Un accident cauzat de o decizie prostească a unuia din piloți, și o descalificare pe motive strict legislative au dus la un weekend în care Haas pleacă spre Mexic cu 0 puncte din state, în timp ce rivalii lor de la Renault, au plecat cu un sac cu aur din Austin.

Romain Grosjean – 4

O cursă cel puțin dezamăgitoare pentru Romain. Acesta a avut un rezultat decent în calificările de sâmbătă, care l-a văzut plecând de pe locul 8 pentru cursa de duminică. Duminică însă nu a fost ziua francezului, acesta lovindul pe Charles Leclerc în primul tur al cursei, fiind forțat să abandoneze. Grosjean a încercat să frâneze pentru a încerca să evite accidentul, dar a fost prea târziu. Acesta pleacă acasă cu o penalizare de trei poziții pentru Mexic.

Kevin Magnussen – 6

O sesiune de calificări slabă pentru Magnussen sâmbătă l-a văzut într-o poziție slabă pentru cursa de duminică. Danezul a reușit însă să scoată un rezultat decent din cursa de acasă a echipei sale, terminând în puncte, dar, ulterior fiind descoperit că acesta ar fi depășit limita de carburant și a fost descalificat.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss