More

  Latest Posts

  F1 – Performanța piloților la Marele Premiu al Statelor Unite – Force India

  Un weekend controversat pentru cei de la Force India la Marele Premiu al Statelor Unite. Un rezultat bun pentru Ocon, cel puțin până după cursă, și un rezultat decent pentru Perez.

  Sergio Perez – 5

  Force India s-au luptat din nou la șefia pentru midfield în Austin, de data asta însă a fost Esteban Ocon cel din față, nu Sergio Perez. Perez a fost cu patru zecimi mai lent decât Esteban în calificări, în cursă a mers pe 9, pierzând o poziție față de Kevin Magnussen imediat după oprirea la boxe. P10 a devenit P8 însă după cursă, rezultatul fiind însă unul nemeritat de Mexican în Austin.

  Esteban Ocon – 7

  Duminică am avut parte de o cursă care ne arată de ce este păcat că există posibilitatea de a nu îl vedea pe Ocon în Formula 1 la anul. Ocon a fost cel mai bun în calificări, făcând excepție evident de cei 6 piloți de la echipele mari. Acesta a plecat de pe șase și a avut parte de o cursă foarte bună cu toate că a pierdut două poziții față de cei de la Renault. Francezul a făcut tot posibilul de la acel punct, terminând pe 8. Din păcate a fost descalificat ulterior pentru o problemă de debit de carburant din primul tur.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss