Latest Posts

F1 – Performanța piloților la Marele Premiu al Statelor Unite – Force India

Vizualizări: 14981

Un weekend controversat pentru cei de la Force India la Marele Premiu al Statelor Unite. Un rezultat bun pentru Ocon, cel puțin până după cursă, și un rezultat decent pentru Perez.

Sergio Perez – 5

Force India s-au luptat din nou la șefia pentru midfield în Austin, de data asta însă a fost Esteban Ocon cel din față, nu Sergio Perez. Perez a fost cu patru zecimi mai lent decât Esteban în calificări, în cursă a mers pe 9, pierzând o poziție față de Kevin Magnussen imediat după oprirea la boxe. P10 a devenit P8 însă după cursă, rezultatul fiind însă unul nemeritat de Mexican în Austin.

Esteban Ocon – 7

Duminică am avut parte de o cursă care ne arată de ce este păcat că există posibilitatea de a nu îl vedea pe Ocon în Formula 1 la anul. Ocon a fost cel mai bun în calificări, făcând excepție evident de cei 6 piloți de la echipele mari. Acesta a plecat de pe șase și a avut parte de o cursă foarte bună cu toate că a pierdut două poziții față de cei de la Renault. Francezul a făcut tot posibilul de la acel punct, terminând pe 8. Din păcate a fost descalificat ulterior pentru o problemă de debit de carburant din primul tur.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss