GP24 Media

LATEST POSTS

F1 – Performanța piloților la Marele Premiu al Statelor Unite – Ferrari

Vizualizări: 18244

Scuderia Ferrari a avut parte de un weekend surprinzător de bun la Marele Premiu al Statelor Unite. Toată lumea s-a așteptat la o victorie destul de convingătoare din partea rivalilor de la Mercedes, dar, în ciuda așteptărilor, echipa de la Maranello a revenit în forță și sunt în continuare un pretendent puternic la titlul la constructori.

Kimi Raikkonen – 9

Puțini am crezut că o sa îl vedem pe Raikkonen câștigând în F1 din nou, dar după cinci ani, The Iceman a revenit pe prima treaptă a podiumului din Austin de duminică. Un start exploziv l-a văzut depășindul pe Hamilton la intrarea în primul viraj, dar momentul în care cursa a fost cu adevărat câștigată, a fost apărarea pusă de Raikkonen pentru șefia cursei înainte de intrarea sa la boxe. De acolo a avut parte de o cursă de ținut în frâu, și a făcut asta cu brio.

Sebastian Vettel – 6

Multe greșeli au dus la acest scor slab pentru Sebastian Vettel în Austin. Greșeala din sesiunile de antrenamente, și greșeala de la startul cursei, care l-a văzut pe german intrând din nou într-o cursă de recuperare de pe poziția a 15-a. Având în vedere viteza lui Raikkonen și a mașinii Ferrari în general, Vettel ar fi trebuit să fie mai sus în clasament la sfârșitul cursei, singurul lucru care l-a ținut în frâu a ținut strict de el și de capacitatea sa de a aduce rezultate.

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES