Acasă Breaking News F1 – Performanța piloților la Marele Premiu al Statelor Unite – Ferrari

F1 – Performanța piloților la Marele Premiu al Statelor Unite – Ferrari

0
F1 – Performanța piloților la Marele Premiu al Statelor Unite – Ferrari

Scuderia Ferrari a avut parte de un weekend surprinzător de bun la Marele Premiu al Statelor Unite. Toată lumea s-a așteptat la o victorie destul de convingătoare din partea rivalilor de la Mercedes, dar, în ciuda așteptărilor, echipa de la Maranello a revenit în forță și sunt în continuare un pretendent puternic la titlul la constructori.

Kimi Raikkonen – 9

Puțini am crezut că o sa îl vedem pe Raikkonen câștigând în F1 din nou, dar după cinci ani, The Iceman a revenit pe prima treaptă a podiumului din Austin de duminică. Un start exploziv l-a văzut depășindul pe Hamilton la intrarea în primul viraj, dar momentul în care cursa a fost cu adevărat câștigată, a fost apărarea pusă de Raikkonen pentru șefia cursei înainte de intrarea sa la boxe. De acolo a avut parte de o cursă de ținut în frâu, și a făcut asta cu brio.

Sebastian Vettel – 6

Multe greșeli au dus la acest scor slab pentru Sebastian Vettel în Austin. Greșeala din sesiunile de antrenamente, și greșeala de la startul cursei, care l-a văzut pe german intrând din nou într-o cursă de recuperare de pe poziția a 15-a. Având în vedere viteza lui Raikkonen și a mașinii Ferrari în general, Vettel ar fi trebuit să fie mai sus în clasament la sfârșitul cursei, singurul lucru care l-a ținut în frâu a ținut strict de el și de capacitatea sa de a aduce rezultate.

 


Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.