More

  Latest Posts

  F1: Orientul Mijlociu se va alătura calendarului 2020, spune Toto Wolff.

  Toto Wolff consideră că primele curse de peste mări vor fi adăugate în curând la „calendarul corona” alternativ pentru 2020. Până în prezent, în cursul perioadei inițiale de după închidere, începând cu luna iulie, au fost dezvăluite doar opt curse fără spectatori în șase locuri europene. Însă șeful Mercedes, Wolff, consideră că asta în curând se va schimba.

  „Cred și sper că cele două curse din Orientul Mijlociu vor fi confirmate în curând pentru sfârșitul anului”, a declarat pentru publicația germană formel1.de. Se crede că Abu Dhabi este garantat contractual ca fiind ultima cursă a sezonului în decembrie, astfel că Bahrain ar avea loc probabil săptămâna precedentă. Dincolo de asta, nu este clar unde altundeva Formula 1 poate călători în afara Europei în timpul pandemiei în curs.

  „Va trebui să vedem cum se dezvoltă situația în fiecare țară individuală”, a spus Wolff. „Situația este încă foarte fluidă și poate fi modificată, dar sper că vom avea un calendar bun peste mări în toamnă”. Rusia se pregătește pentru a găzdui două curse de Formula 1 la Sochi. „Tehnic oportunitatea există, dar dacă va fi realizată, nu știu încă”, a declarat Alexey Titov, șeful firmei Rosgonki, promotorului Marelui Premiu al Rusiei.

  „Alte curse? Există multe întrebări”, a adăugat el. „Multe frontiere sunt închise. Campionatele încep din nou în America, dar pentru alte serii granițele sunt închise și este la fel pentru Vietnam, China și pentru noi”. „Sper să avem vești despre noi în viitorul apropiat, dar cred că până la sfârșitul lunii iunie vom putea rezolva toate detaliile cu statul”, a adăugat Titov.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss