GP24 Media

LATEST POSTS

F1: Orientul Mijlociu se va alătura calendarului 2020, spune Toto Wolff.

Vizualizări: 10196

Toto Wolff consideră că primele curse de peste mări vor fi adăugate în curând la „calendarul corona” alternativ pentru 2020. Până în prezent, în cursul perioadei inițiale de după închidere, începând cu luna iulie, au fost dezvăluite doar opt curse fără spectatori în șase locuri europene. Însă șeful Mercedes, Wolff, consideră că asta în curând se va schimba.

„Cred și sper că cele două curse din Orientul Mijlociu vor fi confirmate în curând pentru sfârșitul anului”, a declarat pentru publicația germană formel1.de. Se crede că Abu Dhabi este garantat contractual ca fiind ultima cursă a sezonului în decembrie, astfel că Bahrain ar avea loc probabil săptămâna precedentă. Dincolo de asta, nu este clar unde altundeva Formula 1 poate călători în afara Europei în timpul pandemiei în curs.

„Va trebui să vedem cum se dezvoltă situația în fiecare țară individuală”, a spus Wolff. „Situația este încă foarte fluidă și poate fi modificată, dar sper că vom avea un calendar bun peste mări în toamnă”. Rusia se pregătește pentru a găzdui două curse de Formula 1 la Sochi. „Tehnic oportunitatea există, dar dacă va fi realizată, nu știu încă”, a declarat Alexey Titov, șeful firmei Rosgonki, promotorului Marelui Premiu al Rusiei.

“Alte curse? Există multe întrebări”, a adăugat el. „Multe frontiere sunt închise. Campionatele încep din nou în America, dar pentru alte serii granițele sunt închise și este la fel pentru Vietnam, China și pentru noi”. „Sper să avem vești despre noi în viitorul apropiat, dar cred că până la sfârșitul lunii iunie vom putea rezolva toate detaliile cu statul”, a adăugat Titov.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES