GP24 Media

LATEST POSTS

F1 Official: Renault announces it is staying in F1

Vizualizări: 17347

Renault is staying in Formula 1 for now. Amid serious financial problems for the French carmaker, and requesting the French government for a 5 billion euro bailout fund, the CEO Clotilde Delbos on Friday announced that she will save EUR 2 billion by slashing 15,000 jobs.

However, the Enstone and Viry-based works Formula 1 team will continue to race in F1. Renaults presence in Formula 1 is an important part of their marketing plan and of the companies pedigree in racing “We have announced publicly and confirm that we remain committed to Formula 1,” Delbos said.

“The announcement of new regulations on cost limitation is good for us, so we are staying.”

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES