More

  Latest Posts

  F1: O echipă asiatică dorește să intre în Marele Circ

  O nouă echipă este dornică să se alăture grilei din Formula 1. Este vorba despre asiaticii de la Panthera Team Asia.

  Din vara anului trecut, asiaticii au anunțat că vor să intre în Marele Circ din 2021, odată cu noile reguli tehnice. Dar, cum criza de CoronaVirus s-a accentuat, planurile echipei se mută pentru 2022.

  Benjamin Durand, șeful acestei echipe a declarat: “A fost mai ceva ca într-un rollercoaster, dar iată că încă suntem vii, iar proiectul rămâne în picioare. Noi eram deja pregătiți pentru 2022, dar actuală criză ne-a cam oprit și încercăm o modalitate să ne revenim. Avem deja un grup de oameni ce lucrează la mașină și am reușit să lucrăm la partea aerodinamică și continuăm să lucrăm cu investitori. Noi așteptăm să vedem ce se va întâmpla cu F1 după acest moment. Oamenii vorbesc despre posibilitatea de a cumpăra o mașină de la o altă echipă, dar noi așteptăm și vedem ce va urma.”

  Benjamin Durand are experiență în motorsport, el conducând echipa SMP Racing, ce a fost văzută majoritar în cursele de Anduranță și GT.

  Foto-Motorsport.com

  Sursa: http://gp24.ro
  Photocredit: http://gp24.ro

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  http://gp24.ro

  Latest Posts

  Don't Miss