Latest Posts

F1: Nu vor mai exista contracte de 50 de milioane de Euro pentru Hamilton, spune Ecclestone.

Vizualizări: 10208

Zilele în care Lewis Hamilton câștigă sume uriașe de bani pe an de la Formula 1 s-au terminat. Acesta este punctul de vedere al lui Bernie Ecclestone, care l-a avertizat pe campionul mondial britanic împotriva „jocului de poker” cu Mercedes asupra prelungirii contractului său actual.

„Lewis nu va mai face niciodată 50 de milioane de euro (pe an)”, a declarat fostul lider suprem al F1 pentru ziarul Blick. „Toți piloții vor trebui să facă reduceri majore. Zilele de aur s-au încheiat”, a adăugat Ecclestone. Ecclestone, în vârstă de 89 de ani, care s-a întors în Elveția împreună cu soția sa pentru a se pregăti pentru nașterea copilului lor, a declarat că situația cu corona virus în Brazilia este „haos”.

„Cel mai rău este că nimeni nu știe ce să facă. Bolsonaro (președintele brazilian) este neputincios și, aparent, fără un plan “, a spus el. Dar, deși acum este bazat înapoi în Europa, Ecclestone spune că nu va fi prezent la întoarcerea F1 la curse luna viitoare.

„Cursa (în Austria) se încadrează exact la programarea soției mele”, a spus el. „Altfel aș fi plecat la Spielberg pentru a mă distra”. Ecclestone, care a renunțat la funcția de CEO F1 în 2017, a declarat că nu este de acord cu decizia de a organiza prima cursă în colaborare cu evenimentele de susținere F2, F3 și Porsche Supercup. „Pentru a face acest lucru, ei trebuie să reducă numărul de mass-media și, cu siguranță, sponsorii, în special, nu sunt mulțumiți”, a spus el.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss