Latest Posts

F1: Nico Hulkenberg este dornic să revină în competiție

Vizualizări: 10671

Pilotul german Nico Hulkenberg a părăsit Formula 1 în sezonul trecut, dar totuși vrea să revină în competiție.

“De-a lungul testelor, am fost cam deconectat. Atunci era timpul când eu trebuia să călătoresc destul de mult în Europa și să fiu onest, nu prea am urmărit testele din iarnă. Până la urmă am reușit să văd ce a fost la teste și am ținut legătura cu câțiva oameni din F1 ca să văd despre ce a fost acolo. Desigur mulți au reușit să revină în cockpit, dar eu nu m-am mai urcat în mașină de la Abu Dhabi și aș vrea în viitor să mă reîntorc la volan. Cu toții așteptăm asta.” a declarat germanul.

El a mai spus că e dornic să se reîntoarcă în Formula 1: “Îmi doresc asta mult, este targetul meu principal. Dar momentan este greu de spus. Sunt mulți factori la mijloc, iar acum, totul e cam dat peste cap. Eu rămân în contact cu oamenii de acoloE încă destul de devreme, dar dacă se va ivi ceva, voi profita din plin. Dacă este o oportunitate bună ce îmi poate stârni interesul, o voi accepta și voi trage tare ca să iasă ceva frumos.”.

Nico Hulkenberg a mai concurat în F1 alături de Williams, Sauber, Force India și Renault.

Foto-Facebook-Nico Hulkenberg

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss