More

  Latest Posts

  F1: Nea Vasile Drojdierul va pilota pentru Mercedes în 2021

  În plină pandemie de CoronaVirus, Mercedes a adus o veste șoc pentru 2021. Pilotul principal, Lewis Hamilton, a fost concediat, iar în locul său a fost adus un pilot chiar din România!

  Este vorba despre Nea Vasile Drojdierul, un nene din comuna Tăcuta, județul Vaslui. Vestea este una uriașă pentru fanii F1 de la noi, deoarece vor avea pe cine să critice după ce dă cu mașina în parapet.

  Toto Wolff, Team Principal la Mercedes a zis de ce l-a ales pe vasluian: “Pe nea Vasile l-am cunoscut întâmplător când eram în Vaslui prin trecere. Hamilton ne-a dezamăgit și odată ce l-am zburat din echipă, l-am sunat pe Vasi. Ce mi-a plăcut la el a fost faptul că are o rapiditate fantastică atunci când bagă la măsea și din start, i-am oferit un loc în monopost, chiar dacă singurul mijloc de transport pe care l-a condus a fost căruța.”

  Localnicii din comuna Tăcuta, au cuvinte de laudă despre nea Vasile. Cel mai bun prieten, Cornel a declarat: “Odată ce îl chemam la băută, el avea o viteză foarte mare. Recordul de la el până la birt a fost de 5 minute și 20 de secunde, chiar dacă pe drum a căzut de 4 ori în șanț. Oricum ne bucurăm pentru el că a ajuns acolo și vom bea mai bine, că dă-l dracu, acum are bani să ne plătească bautura”

  Cea mai mândră de performanța sa este Veta, concubina lui: “De când a ajuns acolo, mă bate mai rapid decât mașina lui de Formula 1”.

  În exclusivitate pentru site-ul nostru, nea Vasile ne-a declarat: “Abia aștept să mă fac muci prin paddock-ul Marelui Circ. Să vină băutura!”

   

  Sursa: Author-Andrei Mangalia

  Photocredit: Adevărul.ro


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss