Latest Posts

F1: Nea Vasile Drojdierul va pilota pentru Mercedes în 2021

Vizualizări: 28643

În plină pandemie de CoronaVirus, Mercedes a adus o veste șoc pentru 2021. Pilotul principal, Lewis Hamilton, a fost concediat, iar în locul său a fost adus un pilot chiar din România!

Este vorba despre Nea Vasile Drojdierul, un nene din comuna Tăcuta, județul Vaslui. Vestea este una uriașă pentru fanii F1 de la noi, deoarece vor avea pe cine să critice după ce dă cu mașina în parapet.

Toto Wolff, Team Principal la Mercedes a zis de ce l-a ales pe vasluian: “Pe nea Vasile l-am cunoscut întâmplător când eram în Vaslui prin trecere. Hamilton ne-a dezamăgit și odată ce l-am zburat din echipă, l-am sunat pe Vasi. Ce mi-a plăcut la el a fost faptul că are o rapiditate fantastică atunci când bagă la măsea și din start, i-am oferit un loc în monopost, chiar dacă singurul mijloc de transport pe care l-a condus a fost căruța.”

Localnicii din comuna Tăcuta, au cuvinte de laudă despre nea Vasile. Cel mai bun prieten, Cornel a declarat: “Odată ce îl chemam la băută, el avea o viteză foarte mare. Recordul de la el până la birt a fost de 5 minute și 20 de secunde, chiar dacă pe drum a căzut de 4 ori în șanț. Oricum ne bucurăm pentru el că a ajuns acolo și vom bea mai bine, că dă-l dracu, acum are bani să ne plătească bautura”

Cea mai mândră de performanța sa este Veta, concubina lui: “De când a ajuns acolo, mă bate mai rapid decât mașina lui de Formula 1”.

În exclusivitate pentru site-ul nostru, nea Vasile ne-a declarat: “Abia aștept să mă fac muci prin paddock-ul Marelui Circ. Să vină băutura!”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

 

Sursa: Author-Andrei Mangalia
Photocredit: Adevărul.ro
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Author-Andrei Mangalia

Latest Posts

Don't Miss