Latest Posts

F1: Mick Schumacher in Alfa Romeo la jumătatea sezonului?

Vizualizări: 12066

Mick Schumacher este susținut pentru a obține un cockpit de Formula 1 în acest sezon cu Alfa Romeo. Deși F1 încă așteaptă să înceapă, fostul pilot Nick Heidfeld consideră că Schumacher ar putea să-l înlocuiască pe Antonio Giovinazzi la jumătatea sezonului în cazul în care diverse piese cad la locul lor. În calitate de pilot al Academiei Ferrari și având în vedere legăturile dintre Scuderia Ferrari și Alfa Romeo, Heidfeld consideră că se poate deschide o ușă pentru fiul al campionului de șapte ori F1 (Michael Schumacher).

„Lucrul bun despre familia Schumacher este că știu exact când trebuie să facă ceva, așa că nu-l ajung în Formula 1 prea devreme”, a spus Heidfeld, vorbind cu Sky Germany. Veteranul din 183 de curse, care a condus pentru Prost, Sauber, Jordan, Williams, BMW Sauber și Lotus Renault în timpul unei cariere de 12 stagiuni din 2000 până în 2011, a adăugat: „Nu m-ar mira să-l vedem în mașină în acest sezon”.

„Evident, nu la Ferrari, dar poate la Alfa, unde cred că ambele locuri sunt încă libere în sezonul viitor (2021). Dacă a condus foarte bine în Formula 2 anul acesta și Giovinazzi are probleme mai mari în Formula 1 decât anul trecut, nu m-ar mira să se afle acolo (la Alfa Romeo) la un moment dat în mijlocul sezonului”.

Schumacher a testat atât cu Ferrari, cât și cu Alfa Romeo în timpul unui test in-sezon la Bahrain anul trecut. Cu toate acestea, tânărul de 21 de ani, care a fost campion european al F3 în 2018, a avut un sezon de debut cu succese mixte în F2 cu Prema Racing, terminând pe locul 12 cu 53 de puncte și doar o victorie a cursei pe numele său.

Cu Giovinazzi și Kimi Raikkonen fără contract la Alfa la sfârșitul anului, dacă Schumacher urmează să fie promovat la F1, oportunitatea lui va veni în sezonul viitor mai degrabă decât la mijlocul sezonului 2020.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss