Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  F1: Mick Schumacher in Alfa Romeo la jumătatea sezonului?

  Mick Schumacher este susținut pentru a obține un cockpit de Formula 1 în acest sezon cu Alfa Romeo. Deși F1 încă așteaptă să înceapă, fostul pilot Nick Heidfeld consideră că Schumacher ar putea să-l înlocuiască pe Antonio Giovinazzi la jumătatea sezonului în cazul în care diverse piese cad la locul lor. În calitate de pilot al Academiei Ferrari și având în vedere legăturile dintre Scuderia Ferrari și Alfa Romeo, Heidfeld consideră că se poate deschide o ușă pentru fiul al campionului de șapte ori F1 (Michael Schumacher).

  „Lucrul bun despre familia Schumacher este că știu exact când trebuie să facă ceva, așa că nu-l ajung în Formula 1 prea devreme”, a spus Heidfeld, vorbind cu Sky Germany. Veteranul din 183 de curse, care a condus pentru Prost, Sauber, Jordan, Williams, BMW Sauber și Lotus Renault în timpul unei cariere de 12 stagiuni din 2000 până în 2011, a adăugat: „Nu m-ar mira să-l vedem în mașină în acest sezon”.

  „Evident, nu la Ferrari, dar poate la Alfa, unde cred că ambele locuri sunt încă libere în sezonul viitor (2021). Dacă a condus foarte bine în Formula 2 anul acesta și Giovinazzi are probleme mai mari în Formula 1 decât anul trecut, nu m-ar mira să se afle acolo (la Alfa Romeo) la un moment dat în mijlocul sezonului”.

  Schumacher a testat atât cu Ferrari, cât și cu Alfa Romeo în timpul unui test in-sezon la Bahrain anul trecut. Cu toate acestea, tânărul de 21 de ani, care a fost campion european al F3 în 2018, a avut un sezon de debut cu succese mixte în F2 cu Prema Racing, terminând pe locul 12 cu 53 de puncte și doar o victorie a cursei pe numele său.

  Cu Giovinazzi și Kimi Raikkonen fără contract la Alfa la sfârșitul anului, dacă Schumacher urmează să fie promovat la F1, oportunitatea lui va veni în sezonul viitor mai degrabă decât la mijlocul sezonului 2020.  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss