GP24 Media

LATEST POSTS

F1: Max își prelungește din timp înțelegerea cu Red Bull – Joacă la sigur!

Vizualizări: 14554

După ce mi-am promis că nu voi exagera cu postări prea dese, m-am inspirat din prelungirea înțelegerii lui Max Verstappen alături de Red Bull până în 2023 pentru încă unul. Dacă este bine ca Max să lovească fierul cât e cald, atunci același lucru funcționează și pentru mine.

Anul ce tocmai a trecut a fost o oportunitate de aur pentru o remaniere uriașă a grilei pentru 2021. Doar Leclerc și Perez au semnat acorduri ce trec 2020. Modificările semnificative de regulament sunt programate pentru sezonul 2021, iar echipele au fost mai mult decât active în ultimii doi ani în așteptarea noului set de reguli. Echipele și-au dorit să poată acționa împotriva Liberty Media și FIA în cazul în care nu vor fi de acord cu noul set de reguli; Noi restricții privind piesele, bugetare etc. Dacă echipele ar fi avut doi piloți cu contracte pe termen lung, ar fi fost mai dificilă o eventuală decizie de părăsire a competiției după 2020.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Max a acționat destul de devreme în opinia mea; a ridicat piciorul din ambreiaj furând startul. S-ar putea să fie penalizat pentru acest J. Situația după cum văd eu este că Red Bull a fost beneficiarul acestui acord. Max s-a vândut destul de repede. Lewis va rămâne clar la Mercedes, întrucât are întregul brand dedicat lui și pe bună dreptate, cu excepția cazului în care, din anumite motive, anul acesta renunță. Mă aștept ca Ferrari să fie mult mai aproape anul acesta, mașina lor pentru 2019 a fost foarte rapidă, dar au avut alegeri greșite pe partea de aero și au petrecut o mare parte din prima parte a sezonului eliminând această problemă. Lewis are un coleg care nu este la fel de bun ca el, dar pare să se bucure de această „oportunitate” în liniște, într-un fel în care Rosberg nu a putut niciodată. Ferrari s-au asigurat că îl vor avea pe Leclerc și după 2021, dar acest lucru era de așteptat. De ce să încalci clasica politică Ferrari de a semna doar cu tineri talentați și cu experiență semnând cu Leclerc, dacă acesta nu a primit un contract pe termen lung după primul sau sezon, “de probă”. S-a descurcat remarcabil până acum și-a câștigat pe drept locul la echipă pe termen lung.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Deci, înapoi la Max. Avea posibilitatea Red Bull sau a celui de-al doilea scaun de la Ferrari ocupat în prezent de Vettel. În cele din urmă Vettel ori se va retrage ori va fi “zburat” de la Ferrari, asta dacă nu cumva va avea un sezon demențial, lucru de care multă lume îl crede deja incapabil. De asemenea, el putea intra în tratative cu echipe din a doua parte a clasamentului și eventual să vadă ce planuri au acestea pentru 2021. Din câte știm, Haas are un super șasiu pentru 2021, despre care însă se știu foarte puține detalii. Așadar, el a avut de ales între Ferrari, Red Bull și o eventuală mutare poate la Mercedes, asta în cazul în care Lewis are un sezon de coșmar și poate schimbă F1 cu moda. Optând acum pentru un nou contract, poziția s-a la echipă nu mai e atât de puternică.

Red Bull au specificat de ani că Max este omul lor, dar totuși adjudecarea acestuia pe termen lung este o lovitură majoră. Cărțile erau toate la el. Honda nu erau foarte siguri pentru un eventual parteneriat pe termen lung, cu excepția cazului în care Red Bull l-ar fi păstrat pe Verstappen, iar felul în care văd eu situație este că acesta a avut pentru ce lupta fiind posibile volane la toate cele trei echipe de top. Mult succes pentru el.

Sunt extrem de fericit că a luat această decizie, deoarece cred că acest lucru îl va vedea în cele din urmă pe Ricciardo la Ferrari … … Vettel mai are un an de rulat pentru căluțul cabrat și este foarte posibil sa fie ultimul. L-a înlocuit pe Alonso! Alonso fiind un pilot remarcabil care putea extrage potențialul maxim al oricărui monopost și făcând modelele Ferrari să pară mult mai puternice decât erau de fapt de nenumărate ori. Vettel a făcut asta? Nu. Cu excepția cazului în care zeii curselor nu îl vor binecuvânta anul acesta, periplul acestuia la Ferrari este un eșec. Asta creează un loc disponibil pentru 2021 și cine poate fi mai bun alături de Leclerc decât un australian carismatic? Știu că atunci când Danny Ricciardo a semnat Renault vorbea despre un „proiect pe termen lung” etc etc și l-am crezut, dar nici înțelegerea lui nu merge mai departe de 2020. Mă întreb de ce? Trebuia să facă bursucul ce a făcut și Max anul ăsta poziționându-se înțelept pentru anul viitor? Timpul ne va spune și ca întotdeauna în F1, fie va fi foarte interesant cu o mulțime de mutări de partea piloților, fie vom avea un sezon mai rezervat și anost. Probabil echipele își vor păstra liniile de piloți și eventual vor mai semna acorduri pentru un singur sezon să vadă și cum vor evolua lucrurile după 2021. Știrea despre angajamentul lui Max alături Red Bull au făcut un pic mai previzibil sezonul transferurilor. Rămâne de văzut!

Să aveți o săptămână minunată

Acest articol este scris de Rob Burn, „Drăcușoru F1” și poate fi găsit în engleză pe blogul său „RobGoblin does F1” Rob a fost de acord să fie un colaborator invitat pe GP24 și vom publica articolele sale pe acest site.

Sursa: GP24 Guest Author, Rob Burn / Panduta (Translation)
Photocredit: Red Bull Content Pool
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES