More

  Latest Posts

  F1 – Marko: Red Bull pot câștiga curse în 2019

  Red Bull s-au bucurat de un start pozitiv în noua lor relație cu Honda, echipa având parte de patru zile fără nici un fel de probleme de rulare în cadrul primei săptămâni de testare de pre-sezon la Barcelona. În același timp Dr. Helmut Marko crede că Ferrari sunt cea mai rapidă echipă momentan, dar rămâne încrezător că echipa sa va câștiga curse în sezonul 2019.

  Red Bull au anunțat o decizie radicală în 2018, mai precis de a pleca de la Renault la Honda pentru 2019. În urma unui sezon bun alături de Toro Rosso, Honda au dus-o bine în prima săptămână de pre-sezon, iar în decursul celei de-a patra zi Marko a spus că ori Max Verstappen ori Pierre Gasly, dacă nu amândoi, va fi victorios în acest sezon și nu doar la circuite prietenoase pentru pachetul Red Bull.

  „Ce am văzut eu ieri pe circuit, Ferrari au cea mai rapidă mașină,” spune Marko. „Iar în spatele lor sunt Red Bull și Mercedes. Deci vom vedea ce putem face, dar în acest moment suntem destul de optimiști că putem câștiga curse pe propriile puteri și nu doar dacă ceilalți au probleme sau la circuite speciale precum Monte Carlo sau Singapore.”

  Întrebat dacă este de părere că Red Bull au făcut decizia corectă în a schimba motorizarea de la Renault la Honda, Marko a răspuns: „Sincer, este o nouă perioadă. Nu ne uităm înapoi, privim înainte. Este o relație foarte bună (cu Honda). Îngrijorarea era, evident, fiabilitatea iar până în acest moment fiabilitatea nu a fost o problemă deloc. Este o nouă cultură de asemenea dar una care se potrivește bine cu oamenii noștri.”

  În ciuda fiabilității impresionante, Red Bull au terminat prima săptămână de pre-sezon la mai bine de 1.4 secunde în spatele liderului Nico Hulkenberg și a echipei sale Renault. Dar cu fiabilitatea fiind o treabă mai puțin presantă la acest moment, Red Bull vor da drumul la mai multă performanță în mașinile lui Verstappen și Gasly în a doua săptămână, posibil oferindu-ne o oportunitate de a vedea ceea ce noile mașini Red Bull motorizate de Honda pot face cu adevărat.

  Foto-credit: Red Bull Racing F1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss