GP24 Media

LATEST POSTS

F1 – Marko: Red Bull pot câștiga curse în 2019

Vizualizări: 15733

Red Bull s-au bucurat de un start pozitiv în noua lor relație cu Honda, echipa având parte de patru zile fără nici un fel de probleme de rulare în cadrul primei săptămâni de testare de pre-sezon la Barcelona. În același timp Dr. Helmut Marko crede că Ferrari sunt cea mai rapidă echipă momentan, dar rămâne încrezător că echipa sa va câștiga curse în sezonul 2019.

Red Bull au anunțat o decizie radicală în 2018, mai precis de a pleca de la Renault la Honda pentru 2019. În urma unui sezon bun alături de Toro Rosso, Honda au dus-o bine în prima săptămână de pre-sezon, iar în decursul celei de-a patra zi Marko a spus că ori Max Verstappen ori Pierre Gasly, dacă nu amândoi, va fi victorios în acest sezon și nu doar la circuite prietenoase pentru pachetul Red Bull.

„Ce am văzut eu ieri pe circuit, Ferrari au cea mai rapidă mașină,” spune Marko. „Iar în spatele lor sunt Red Bull și Mercedes. Deci vom vedea ce putem face, dar în acest moment suntem destul de optimiști că putem câștiga curse pe propriile puteri și nu doar dacă ceilalți au probleme sau la circuite speciale precum Monte Carlo sau Singapore.”

Întrebat dacă este de părere că Red Bull au făcut decizia corectă în a schimba motorizarea de la Renault la Honda, Marko a răspuns: „Sincer, este o nouă perioadă. Nu ne uităm înapoi, privim înainte. Este o relație foarte bună (cu Honda). Îngrijorarea era, evident, fiabilitatea iar până în acest moment fiabilitatea nu a fost o problemă deloc. Este o nouă cultură de asemenea dar una care se potrivește bine cu oamenii noștri.”

În ciuda fiabilității impresionante, Red Bull au terminat prima săptămână de pre-sezon la mai bine de 1.4 secunde în spatele liderului Nico Hulkenberg și a echipei sale Renault. Dar cu fiabilitatea fiind o treabă mai puțin presantă la acest moment, Red Bull vor da drumul la mai multă performanță în mașinile lui Verstappen și Gasly în a doua săptămână, posibil oferindu-ne o oportunitate de a vedea ceea ce noile mașini Red Bull motorizate de Honda pot face cu adevărat.

Foto-credit: Red Bull Racing F1

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES