More

  Latest Posts

  F1: Marko nemulțumit de Red Bull Ring în urma testului Renault.

  Dr Helmut Marko nu este nemulțumit de gestionarea al circuitului din Spielberg in proprietate de firma Red Bull, Sponsor principal și proprietar al echipei Red Bull Racing. În săptămână trecuta, echipa Renault F1 a testat o mașină veche de doi ani la Red Bull Ring, care va fi scena primelor două curse din calendarul post-corona începând de luna viitoare.

  Marko Red Bull nu este mulțumit că conducerea circuitului, numită Projekt Spielberg, și-a deschis porțile pentru fostului furnizor de motoare al echipa Red Bull. „A fost o realizare grozavă din parte Projekt Spielberg că au închiriat circuitul unei echipe concurente”, a spus el in mod sarcastic pentru publicație Speed ​​Week.

  „Să spunem doar că a fost un gest generos.  „Se crede că Red Bull-Honda nu este în măsură să testeze o mașină F1 în vârstă de doi ani, din cauza relației turbate cu fostul furnizor de motoare Renault, care a fost reticent în furnizarea unui motor și servicii conexe pentru a facilita o astfel de testare de către Red Bull Echipa F1”. Fără îndoială, acest lucru va pune mai mult accent pe relația deja foarte fragilă dintre Renault și Red Bull Racing.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss