GP24 Media

LATEST POSTS

F1: Marko nemulțumit de Red Bull Ring în urma testului Renault.

Vizualizări: 10880

Dr Helmut Marko nu este nemulțumit de gestionarea al circuitului din Spielberg in proprietate de firma Red Bull, Sponsor principal și proprietar al echipei Red Bull Racing. În săptămână trecuta, echipa Renault F1 a testat o mașină veche de doi ani la Red Bull Ring, care va fi scena primelor două curse din calendarul post-corona începând de luna viitoare.

Marko Red Bull nu este mulțumit că conducerea circuitului, numită Projekt Spielberg, și-a deschis porțile pentru fostului furnizor de motoare al echipa Red Bull. „A fost o realizare grozavă din parte Projekt Spielberg că au închiriat circuitul unei echipe concurente”, a spus el in mod sarcastic pentru publicație Speed ​​Week.

„Să spunem doar că a fost un gest generos.  „Se crede că Red Bull-Honda nu este în măsură să testeze o mașină F1 în vârstă de doi ani, din cauza relației turbate cu fostul furnizor de motoare Renault, care a fost reticent în furnizarea unui motor și servicii conexe pentru a facilita o astfel de testare de către Red Bull Echipa F1”. Fără îndoială, acest lucru va pune mai mult accent pe relația deja foarte fragilă dintre Renault și Red Bull Racing.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES