Latest Posts

F1: Marele Premiu al Olandei este amânat pentru 2021

Vizualizări: 19839

Până la urmă, etapa din Olanda este amânată pentru sezonul 2021 din cauza COVID-19.

Organizatorii evenimentului au spus: “Din cauza răspândirii globale a coronavirusului, Marele Premiu al Olandei Heineken a fost amânat. Organizația ce se ocupă de cursă împreună cu Formula One Management, au ajuns la concluzia că nu mai este posibil să se mai țină o cursă cu public în acest an. Am decis să amânăm cursa pentru 2021. Împreună cu FIA, Formula One Management va determina programul pentru 2021 și atunci vom știi când se va ține GP-ul Olandei. Data va fi anunțată la finele acestui an. Toți cei care și-au cumpărat bilete le pot folosi pentru acces în ediția din 2021.”

Anul acesta trebuia să revină în calendar Marele Premiu al Olandei după o pauză de 35 de ani. Cursa urma să se țină pe nouă variantă a circuitului Zandvoort.

Foto-Motorsport.com

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss