More

  Latest Posts

  F1: Liberty Media va stabili legea cu noul acord Concorde.

  Liberty Media va oferi noului Acord Concorde Formula 1 ale echipelor cu un ultimatum de a-l lua sau lăsa. CEO-ul de Formula 1, Chase Carey, a declarat că acordul Liberty Media prezent va fi un document care nu este negociabil. „Realitatea este că, după ce ajungeți în 2021, putem spune doar unilateral acestea sunt regulile drumului sau, aceasta este structura care există, deci nu trebuie să extindem nimic”, a spus Carey.

  „Putem pune în practică și să spunem că, dacă faceți curse, aceste este termenii în care faceți curse”. „Evident, căutăm să-l încheiem cu echipele, dar Acordul Concorde, atunci când îl vom pune la punct, va fi Acordul Concorde care va intra în vigoare în 2021 și vom putea face acest lucru unilateral”.

  În timp ce echipele sunt incluse în procesul de luare a deciziilor pe măsură ce este întocmit acordul, comentariile lui Carey transmit un mesaj clar că echipele pot fi nevoiți să accepte unele compromisuri în noul acord. La fel ca în anotimpul în sine, blocarea globală a determinat șefii F1 să schimbe focalizarea din 2021 în sezonul actual.

  „Am fost în ultimele etape ale încheierii Acordului Concorde, când criza corona virusului a dat totul peste cap”, a adăugat Carey. „Am decis să punem acordul Concorde la așteptarea pe termen scurt și să acordăm prioritate abordării problemelor legate de 2020”.

  „Pe măsură ce avansăm în calendarul 2020 și finalizăm schimbările de reglementare cu echipele, vom reveni la finalizarea Acordului Concorde în viitorul imediat”.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss