Latest Posts

F1: Liberty Media va stabili legea cu noul acord Concorde.

Vizualizări: 17081

Liberty Media va oferi noului Acord Concorde Formula 1 ale echipelor cu un ultimatum de a-l lua sau lăsa. CEO-ul de Formula 1, Chase Carey, a declarat că acordul Liberty Media prezent va fi un document care nu este negociabil. „Realitatea este că, după ce ajungeți în 2021, putem spune doar unilateral acestea sunt regulile drumului sau, aceasta este structura care există, deci nu trebuie să extindem nimic”, a spus Carey.

„Putem pune în practică și să spunem că, dacă faceți curse, aceste este termenii în care faceți curse”. „Evident, căutăm să-l încheiem cu echipele, dar Acordul Concorde, atunci când îl vom pune la punct, va fi Acordul Concorde care va intra în vigoare în 2021 și vom putea face acest lucru unilateral”.

În timp ce echipele sunt incluse în procesul de luare a deciziilor pe măsură ce este întocmit acordul, comentariile lui Carey transmit un mesaj clar că echipele pot fi nevoiți să accepte unele compromisuri în noul acord. La fel ca în anotimpul în sine, blocarea globală a determinat șefii F1 să schimbe focalizarea din 2021 în sezonul actual.

„Am fost în ultimele etape ale încheierii Acordului Concorde, când criza corona virusului a dat totul peste cap”, a adăugat Carey. „Am decis să punem acordul Concorde la așteptarea pe termen scurt și să acordăm prioritate abordării problemelor legate de 2020”.

„Pe măsură ce avansăm în calendarul 2020 și finalizăm schimbările de reglementare cu echipele, vom reveni la finalizarea Acordului Concorde în viitorul imediat”.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss