More

  Latest Posts

  F1-Leclerc: Să le dau dureri de cap ar fi un semn bun

  Tânărul pilot, Charles Leclerc este foarte bine văzut de toată lumea. Inclusiv Vettel a spus că se aşteaptă ca pilotul monegasc să pună presiune pe el în acest sezon.
  Întrebat de Motorsport.comdacă acceptă faptul că va avea nevoie de timp sau dacă speră să îi dea dureri de cap lui Binotto cât mai rapid, Leclerc a spus: „Evident că aş fi fericit dacă m-aş obişnui cu noua maşină cât mai rapid şi sunt rapid imediat!
  „De asemenea sunt realist. Este doar al doilea meu sezon în F1 şi am foarte mult de învăţat. Dar nu pot să ascund faptul că trag cât de tare pot pentru a fi cât mai pregătit pentru prima cursă.
  „Dacă Mattia are problema de a ţine în frâu doi piloţi rapizi asta în opinia mea este un semn bun. Pentru moment pun accent pe mine, voi încerca să devin din ce în ce mai bun cu fiecare tur în maşină.
  „Este o echipă mare, sunt proceduri total diferite aici faţă de cele de la Sauber. Deci trebuie să mă adaptez.”
  Vettel deja l-a lăudat pe noul său coleg atât pe circuit cât şi în afara sa, şi a pus accent pe importanţa muncii în echipă a ambilor piloţi. Leclerc spune că deja a simţit beneficiile experienţei campionului mondial.
  „Cât despre feedback-ul din partea pilotului,” spune Leclerc. „Seb este foarte bun la asta. Are cunoştinţe tehnice foarte bune, deci pe această parte pot în mod clar să devin mai bun şi trag din tare să fac asta. Am petrecut ultimele 5-6 săptămâni la fabrică încercând să înţeleg toate sistemele ceva mai bine, lucru care sincer cred că a fost una dintre cele mai mari slăbiciuni ale mele anul trecut, aşadar încerc să mă ocup de asta.”
  Foto-credit: Scuderia Ferrari F1

  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss