Latest Posts

F1-Leclerc: Să le dau dureri de cap ar fi un semn bun

Vizualizări: 9863
Tânărul pilot, Charles Leclerc este foarte bine văzut de toată lumea. Inclusiv Vettel a spus că se aşteaptă ca pilotul monegasc să pună presiune pe el în acest sezon.
Întrebat de Motorsport.comdacă acceptă faptul că va avea nevoie de timp sau dacă speră să îi dea dureri de cap lui Binotto cât mai rapid, Leclerc a spus: „Evident că aş fi fericit dacă m-aş obişnui cu noua maşină cât mai rapid şi sunt rapid imediat!
„De asemenea sunt realist. Este doar al doilea meu sezon în F1 şi am foarte mult de învăţat. Dar nu pot să ascund faptul că trag cât de tare pot pentru a fi cât mai pregătit pentru prima cursă.
„Dacă Mattia are problema de a ţine în frâu doi piloţi rapizi asta în opinia mea este un semn bun. Pentru moment pun accent pe mine, voi încerca să devin din ce în ce mai bun cu fiecare tur în maşină.
„Este o echipă mare, sunt proceduri total diferite aici faţă de cele de la Sauber. Deci trebuie să mă adaptez.”
Vettel deja l-a lăudat pe noul său coleg atât pe circuit cât şi în afara sa, şi a pus accent pe importanţa muncii în echipă a ambilor piloţi. Leclerc spune că deja a simţit beneficiile experienţei campionului mondial.
„Cât despre feedback-ul din partea pilotului,” spune Leclerc. „Seb este foarte bun la asta. Are cunoştinţe tehnice foarte bune, deci pe această parte pot în mod clar să devin mai bun şi trag din tare să fac asta. Am petrecut ultimele 5-6 săptămâni la fabrică încercând să înţeleg toate sistemele ceva mai bine, lucru care sincer cred că a fost una dintre cele mai mari slăbiciuni ale mele anul trecut, aşadar încerc să mă ocup de asta.”
Foto-credit: Scuderia Ferrari F1
Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss