More

  Latest Posts

  F1: Hockenheim, tot mai aproape de revenire

  Circuitul de la Hockenheim este tot mai aproape de o revenire în calendarul sezonului 2020. Deja discuțiile sunt ceva mai avansate și în plus, cursa germană ar putea înlocui GP-ul Marii Britanii care se află în pericol de amânare.

  Guvernul britanic a anunțat că până la jumătatea lui Iulie, toate adunările cu spectatori sunt interzise, aici intrând și cursa de la Silverstone. Chiar dacă nu se știe exact ce și cum, cei de la Hockenheim doresc să înlocuiască evenimentul britanic în cazul în care acesta se anulează.

  Jorn Teske, manager Hockenheim: “Este adevărat că în continuare suntem în discuții cu Formula 1. Ne-am mutat de la o conversație relaxată la ceva mult mai serios. Noi încercăm să vedem cum putem organiza un GP, ce condiții trebuie aplicate, aprobările, evoluția bolii, disponibilitatea circuitului și economia. Acestea sunt cele mai importante părți. Trebuie urmărită totuși situația politică din Marea Britanie cu privire la interzicerea evenimentelor și asta poate avea un impact asupra curselor europene și implicit suntem și noi în vizor. Chiar dacă etapa din Marea Britanie se ține, noi nu vom renunța la revenire.”

  Teske a mai declarat pentru Autosport.com, detalii legate despre buget, mai exact că acest grand prix trebuie cumva să aducă bani, cursa neavând un venit ce provine de la spectatori, deoarece ei nu vor putea să fie prezenți: “Noi nu putem să ne asumăm un risc economic legat de cursă. Vom rămâne ca acum și vom încerca să mergem cu un pas în față pe viitor. Într-un an ca ăsta, trebuie să primim bani. Nu există altă cale. Noi nu am putut organiza ceva concret de ceva luni și nu am putut ține o cursă. Va trebui cumva să compensând acest lucru. Așa că pentru o perioadă când F1 va fi la noi, desigur că vom avea nevoie de ceva sprijin financiar pentru a ține evenimentul.”

  Foto-Autosport.com


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss