GP24 Media

LATEST POSTS

F1: Hockenheim, tot mai aproape de revenire

Vizualizări: 10294

Circuitul de la Hockenheim este tot mai aproape de o revenire în calendarul sezonului 2020. Deja discuțiile sunt ceva mai avansate și în plus, cursa germană ar putea înlocui GP-ul Marii Britanii care se află în pericol de amânare.

Guvernul britanic a anunțat că până la jumătatea lui Iulie, toate adunările cu spectatori sunt interzise, aici intrând și cursa de la Silverstone. Chiar dacă nu se știe exact ce și cum, cei de la Hockenheim doresc să înlocuiască evenimentul britanic în cazul în care acesta se anulează.

Jorn Teske, manager Hockenheim: “Este adevărat că în continuare suntem în discuții cu Formula 1. Ne-am mutat de la o conversație relaxată la ceva mult mai serios. Noi încercăm să vedem cum putem organiza un GP, ce condiții trebuie aplicate, aprobările, evoluția bolii, disponibilitatea circuitului și economia. Acestea sunt cele mai importante părți. Trebuie urmărită totuși situația politică din Marea Britanie cu privire la interzicerea evenimentelor și asta poate avea un impact asupra curselor europene și implicit suntem și noi în vizor. Chiar dacă etapa din Marea Britanie se ține, noi nu vom renunța la revenire.”

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Teske a mai declarat pentru Autosport.com, detalii legate despre buget, mai exact că acest grand prix trebuie cumva să aducă bani, cursa neavând un venit ce provine de la spectatori, deoarece ei nu vor putea să fie prezenți: “Noi nu putem să ne asumăm un risc economic legat de cursă. Vom rămâne ca acum și vom încerca să mergem cu un pas în față pe viitor. Într-un an ca ăsta, trebuie să primim bani. Nu există altă cale. Noi nu am putut organiza ceva concret de ceva luni și nu am putut ține o cursă. Va trebui cumva să compensând acest lucru. Așa că pentru o perioadă când F1 va fi la noi, desigur că vom avea nevoie de ceva sprijin financiar pentru a ține evenimentul.”

Foto-Autosport.com

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES