Latest Posts

F1: Hockenheim, tot mai aproape de revenire

Vizualizări: 10719

Circuitul de la Hockenheim este tot mai aproape de o revenire în calendarul sezonului 2020. Deja discuțiile sunt ceva mai avansate și în plus, cursa germană ar putea înlocui GP-ul Marii Britanii care se află în pericol de amânare.

Guvernul britanic a anunțat că până la jumătatea lui Iulie, toate adunările cu spectatori sunt interzise, aici intrând și cursa de la Silverstone. Chiar dacă nu se știe exact ce și cum, cei de la Hockenheim doresc să înlocuiască evenimentul britanic în cazul în care acesta se anulează.

Jorn Teske, manager Hockenheim: “Este adevărat că în continuare suntem în discuții cu Formula 1. Ne-am mutat de la o conversație relaxată la ceva mult mai serios. Noi încercăm să vedem cum putem organiza un GP, ce condiții trebuie aplicate, aprobările, evoluția bolii, disponibilitatea circuitului și economia. Acestea sunt cele mai importante părți. Trebuie urmărită totuși situația politică din Marea Britanie cu privire la interzicerea evenimentelor și asta poate avea un impact asupra curselor europene și implicit suntem și noi în vizor. Chiar dacă etapa din Marea Britanie se ține, noi nu vom renunța la revenire.”

Teske a mai declarat pentru Autosport.com, detalii legate despre buget, mai exact că acest grand prix trebuie cumva să aducă bani, cursa neavând un venit ce provine de la spectatori, deoarece ei nu vor putea să fie prezenți: “Noi nu putem să ne asumăm un risc economic legat de cursă. Vom rămâne ca acum și vom încerca să mergem cu un pas în față pe viitor. Într-un an ca ăsta, trebuie să primim bani. Nu există altă cale. Noi nu am putut organiza ceva concret de ceva luni și nu am putut ține o cursă. Va trebui cumva să compensând acest lucru. Așa că pentru o perioadă când F1 va fi la noi, desigur că vom avea nevoie de ceva sprijin financiar pentru a ține evenimentul.”

Foto-Autosport.com

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss