Latest Posts

F1: Hockenheim se află în discuții pentru revenirea în competiție

Vizualizări: 10741

Anul trecut, cursa de la Hockenheim a furnizat un spectacol desăvârșit. Din păcate în 2020, cursa nu apare în calendar, dar se pare că cei din conducerea acesteia vor cumva să reintre în joc.

“Eu pot confirma că suntem în discuții. Noi am fost și suntem în contact mai mereu cu colegii noștri din Formula 1 din când în când. După atâția ani de parteneriat, este destul de normal să schimbăm păreri, indiferent de ce status avem. Noi suntem în dialog pe lângă aceste topicuri. Totodată am discutat și despre neclaritățile legate de calendarul din F1. Am vorbit despre posibilitatea de a organiza un GP, despre cum poate avea loc. Momentan nu am discutat despre date de desfășurare, semnarea contractului, condiții ce sunt absolut necesare pentru organizarea unei curse. Nu am ajuns atât de departe. Noi mereu am spus că putem organiza un GP cu condiția să producă un risc pentru bugetul nostru. Aceasta a fost strategia pe care am urmat-o de mulți ani. Ne-am legat de ea și am reușit să obținem condiții contractuale optime” a spus Horn Teske, CEO Hockenheim.

Conducerea F1 dorește să își concentreze activitatea în zona Europei la începutul acestui sezon și nu este exclus să revedem GP-ul Germaniei înapoi în calendar.

Sursa: Motorsport.com
Photocredit: Motorsport.com
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport.com

Latest Posts

Don't Miss