GP24 Media

LATEST POSTS

F1: Hockenheim se află în discuții pentru revenirea în competiție

Vizualizări: 10276

Anul trecut, cursa de la Hockenheim a furnizat un spectacol desăvârșit. Din păcate în 2020, cursa nu apare în calendar, dar se pare că cei din conducerea acesteia vor cumva să reintre în joc.

“Eu pot confirma că suntem în discuții. Noi am fost și suntem în contact mai mereu cu colegii noștri din Formula 1 din când în când. După atâția ani de parteneriat, este destul de normal să schimbăm păreri, indiferent de ce status avem. Noi suntem în dialog pe lângă aceste topicuri. Totodată am discutat și despre neclaritățile legate de calendarul din F1. Am vorbit despre posibilitatea de a organiza un GP, despre cum poate avea loc. Momentan nu am discutat despre date de desfășurare, semnarea contractului, condiții ce sunt absolut necesare pentru organizarea unei curse. Nu am ajuns atât de departe. Noi mereu am spus că putem organiza un GP cu condiția să producă un risc pentru bugetul nostru. Aceasta a fost strategia pe care am urmat-o de mulți ani. Ne-am legat de ea și am reușit să obținem condiții contractuale optime” a spus Horn Teske, CEO Hockenheim.

Conducerea F1 dorește să își concentreze activitatea în zona Europei la începutul acestui sezon și nu este exclus să revedem GP-ul Germaniei înapoi în calendar.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Sursa: Motorsport.com
Photocredit: Motorsport.com
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES