More

  Latest Posts

  F1: Hockenheim se află în discuții pentru revenirea în competiție

  Anul trecut, cursa de la Hockenheim a furnizat un spectacol desăvârșit. Din păcate în 2020, cursa nu apare în calendar, dar se pare că cei din conducerea acesteia vor cumva să reintre în joc.

  “Eu pot confirma că suntem în discuții. Noi am fost și suntem în contact mai mereu cu colegii noștri din Formula 1 din când în când. După atâția ani de parteneriat, este destul de normal să schimbăm păreri, indiferent de ce status avem. Noi suntem în dialog pe lângă aceste topicuri. Totodată am discutat și despre neclaritățile legate de calendarul din F1. Am vorbit despre posibilitatea de a organiza un GP, despre cum poate avea loc. Momentan nu am discutat despre date de desfășurare, semnarea contractului, condiții ce sunt absolut necesare pentru organizarea unei curse. Nu am ajuns atât de departe. Noi mereu am spus că putem organiza un GP cu condiția să producă un risc pentru bugetul nostru. Aceasta a fost strategia pe care am urmat-o de mulți ani. Ne-am legat de ea și am reușit să obținem condiții contractuale optime” a spus Horn Teske, CEO Hockenheim.

  Conducerea F1 dorește să își concentreze activitatea în zona Europei la începutul acestui sezon și nu este exclus să revedem GP-ul Germaniei înapoi în calendar.

  Sursa: Motorsport.com

  Photocredit: Motorsport.com


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss