Latest Posts

F1: Grand Prix-ul Emilia Romagna

Vizualizări: 9680

Italia a găzduit deja Marele Premiu al Italiei și Grand Prix-ul Toscan, în acest an, iar acum, ne întoarcem în țară, pentru GP-ul Emilia Romagna, care va avea loc pe circuitul de la Imola. Piloții vor avea de parcurs 4,959km, în 63 de tururi, pe Autodromo Enzo e Dino Ferrari (fosta casă a GP-ului San Marino), duminică, în 1 noiembrie.

Din perspectiva echipelor, condițiile meteo diferite, de la cursă la cursă, impun strategii variate. De exemplu, se folosesc seturi diferite de pneuri când plouă și se iau în considerare prezența și direcția vântului, deoarece pot influența echilibrul și viteza monopostului.

Contează mereu să se vezrifice prognoza meteo, înaintea unei etape, deși, de data aceasta, la Imola, pare că va fi vreme bună. Temperaturile așteptate, se încadrează între 18-21 de grade și nu sunt șanse de ploaie vineri, sâmbăta, sau duminică dupamasa.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss