Latest Posts

F1: GP-ul Ungariei se va ține fără spectatori în acest an

Vizualizări: 10116

Este oficial. Marele Premiu al Ungariei din acest an se va ține fără spectatori. 

Autoritățile locale au decis ca până în 15 August să interzică orice adunare ce trece de 500 de persoane, iar cursa este programată pentru 2 August.

“Echipa de la Hungaroring a așteptat până în ultimul moment și încă lucrează cu deținătorii drepturilor internaționale, dar acum a devenit clar faptul că noi nu putem să aducem spectatori la ediția cu numărul 35 a Marelui Premiu al Ungariei. În săptămânile trecute, noi am spus că suntem deschiși la orice soluție pentru a desfășura cursa in acest an, dar acum știm că singura soluție este să îl ținem cu porțile închise. O să lucrăm în continuare cu promotorul internațional pentru a găsi cea mai bună soluție.”  au spus oficiali de la Hungaroring.

Există totuși o veste bună. Cei care și-au luat bilet pentru acest an îl pot folosi și în 2021. Mai este și varianta în care banii pentru bilete se pot returna.

Foto-Formula1.com

Sursa: https://gp24.ro
Photocredit: https://gp24.ro
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

https://gp24.ro

Latest Posts

Don't Miss