GP24 Media

LATEST POSTS

F1: GP-ul Ungariei se va ține fără spectatori în acest an

Vizualizări: 9776

Este oficial. Marele Premiu al Ungariei din acest an se va ține fără spectatori. 

Autoritățile locale au decis ca până în 15 August să interzică orice adunare ce trece de 500 de persoane, iar cursa este programată pentru 2 August.

“Echipa de la Hungaroring a așteptat până în ultimul moment și încă lucrează cu deținătorii drepturilor internaționale, dar acum a devenit clar faptul că noi nu putem să aducem spectatori la ediția cu numărul 35 a Marelui Premiu al Ungariei. În săptămânile trecute, noi am spus că suntem deschiși la orice soluție pentru a desfășura cursa in acest an, dar acum știm că singura soluție este să îl ținem cu porțile închise. O să lucrăm în continuare cu promotorul internațional pentru a găsi cea mai bună soluție.”  au spus oficiali de la Hungaroring.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Există totuși o veste bună. Cei care și-au luat bilet pentru acest an îl pot folosi și în 2021. Mai este și varianta în care banii pentru bilete se pot returna.

Foto-Formula1.com

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa: https://gp24.ro
Photocredit: https://gp24.ro
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES