GP24 Media

LATEST POSTS

F1: GP-ul Marii Britanii va fi fără spectatori, iar GP-ul Franței se anulează

Vizualizări: 13801

Două vești nu tocmai bune vin din Formula 1.

Prima este aceea că Marele Premiu al Marii Britanii se va desfășura fără spectatori. Această decizie a fost luată de organizator împreună cu autoritățile locale de acolo pentru a preveni răspândirea virusului arhicunoscut. Totodată, și cursa in sine stă sub semnul întrebării, momentan nefiind clar dacă se mai ține sau nu Grand Prix-ul. Etapa de pe Silverstone este programată în cel de-al doilea weekend al lunii iulie.

Cea de-a doua veste neplăcută pentru F1 este că Marele Premiu al Franței este anulat. Guvernul țării a interzis până la jumătatea lunii iulie, adunările publice, astfel GP-ul Franței are parte de această soartă. Etapa din hexagon de pe circuitul Paul Ricard era programată pe data de 28 Iunie.

Astfel, Austria sau Marea Britanie au șansa de a deschide sezonul 2020 din Formula 1, dar momentan nu știm dacă și aceste două curse se vor mai organiza.

Sursa: Author-Andrei Mangalia
Photocredit: Motorsport.com
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES