More

  Latest Posts

  F1: GP-ul Belgiei se va ține fără public

  Autoritățile belgiene au decis ca Grand Prix-ul Belgiei să se țină fără spectatori, deși activitățile sportive erau oprite pana pe 31 August.

  Până la urmă, autoritățile locale au decis ca etapa să se țină fără public.

  Stijn de Boever, directorul comercial al cursei: “În sfârșit, am primit steagul verde de la autorități pentru a organiza cursa. Noi deja aveam stabilite detaliile cu Formula 1, iar acum trebuie să rezolvăm și cu guvernul, organizarea etapei. Ideea este să formăm un parteneriat ce va merge mână în mână cu F1, dar și cu autoritățile locale, iar regiunea implicată nu va plăti nimic. Sunt peste 50 de ani de istorie de F1 la Spa Francorchamps, așadar este important să ținem cursa în Belgia. Noi muncim din greu cu RACB și FIA ca să determinăm numărul minim de personal și estimăm la 1000 de oameni. Fiecare echipă va fi ca o familie și așa nu se vor intersecta oamenii. Am pus toate procedurile pe hârtie ca să vedem cum putem manageria totul, de la catering până la distribuția măștilor.”

  Marele Premiu al Belgiei se va ține în ultimul weekend de August.

  Foto-Motorsport.com

   

  Sursa: http://gp24.ro
  Photocredit: http://gp24.ro

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  http://gp24.ro

  Latest Posts

  Don't Miss