More

  Latest Posts

  F1, FIA să dezvăluie echipelor planurile pentru 2021 înainte de Bahrain

  Formula 1 și asociația FIA vor prezenta planurile pentru sezonul 2021 în fața tuturor echipelor în data de 26 Martie în Londra.

  Prezentarea va declanșa următoarea etapă de dezvoltarea, lucru care este pivotal în construirea unui viitor sănătos pentru sport.

  Președintele FIA Jean Todt și Ofițerul Executiv Chase Carey au confirmat într-o conferință de presă de la Marele Premiu al Australiei că planurile pentru 2021 au ajuns la punctul la care pot fi prezentate tuturor echipelor și de a începe creionarea planurilor pentru viitoarea direcție a sportului.

  F1 va ține un Grup Strategic și o întâlnire de Comisie în Londra pe 26 Martie, la cinci zile înaintea Marelui Premiu din Bahrain, unde planurile pentru 2021 vor fi prezentate tuturor echipelor.

  Todt spune că un „pachet global” întreg va fi dezvăluit în cadrul noilor planuri comerciale, financiare și sportive care vor include și o limită de costuri totale per echipă, anunț care a primit deja o recepție mixtă din partea echipelor de pe paddock.

  „Vom avea o întâlnire a Grupului Strategic pe 26 Martie în Londra, și vom avea și Comisia F1 în aceeași zi,” spune Todt. „Ar trebui să fim gata cu pachetul global și cu partea comericală, financiară, care este responsabilitatea Formula 1.

  „Noi avem controlul asupra costurilor, ceea ce este o nouă inițiativă care este destul de avansată. Avem regulamentele pentru motoare, care au fost deja trimise către echipe acum câteva zile, avem regulamentele pentru șasiu și avem și guvernarea.

  „Acelea sunt capitolele la care noi lucrăm, și ar trebui să fim într-o poziție din care să putem discuta un pachet finalizat cu echipele pe 26 Martie.”

  Foto-credit: F1.com


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss