GP24 Media

LATEST POSTS

F1: Ferrari vine in Austria cu modificări tehnice noi

Vizualizări: 9783

Mai sunt doar două săptămâni până când se va da startul într-un nou sezon în Formula 1. Deja Ferrari a anunțat că vine cu modificări noi pe partea tehnică.

Mai întâi, monoposturile din 2020 vor avea o cutie de viteze revizuită. Această revizie poate avea impact asupra greutății cât și a aerodinamicii monopostului, dar per total acest lucru poate oferi o structură mai rigidă a mașinii. Totodată se va îmbunătăți manevrabilitatea, asta aducând în plus, o îmbunătățire pentru performanța cauciucurilor, cât și “viața” acestora pe circuit.

Totodată, Ferrari aduce în Austria, noua generație pentru unitatea motor. Prima a fost folosită în testele din iarnă și în mod normal, trebuia să fie folosită de la etapa din Australia. Prima generație urma să își oprească activitatea la runda din Baku, dar cum nu s-au mai ținut curse, echipele au putut să își schimbe motoarele.

EVO2, așa cum este numită unitatea, aduce un adaos de 15 CP la puterea mașinilor, astfel echipa reușind să mai reducă din pierderea performanței din 2019, noul motor fiind adaptat la cerințele sezonului 2020.

Momentan, echipele ce au motoare Ferrari, Haas și Alfa Romeo, nu vor primi aceste upgrade-uri.

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES