More

  Latest Posts

  F1: Ferrari vine in Austria cu modificări tehnice noi

  Mai sunt doar două săptămâni până când se va da startul într-un nou sezon în Formula 1. Deja Ferrari a anunțat că vine cu modificări noi pe partea tehnică.

  Mai întâi, monoposturile din 2020 vor avea o cutie de viteze revizuită. Această revizie poate avea impact asupra greutății cât și a aerodinamicii monopostului, dar per total acest lucru poate oferi o structură mai rigidă a mașinii. Totodată se va îmbunătăți manevrabilitatea, asta aducând în plus, o îmbunătățire pentru performanța cauciucurilor, cât și „viața” acestora pe circuit.

  Totodată, Ferrari aduce în Austria, noua generație pentru unitatea motor. Prima a fost folosită în testele din iarnă și în mod normal, trebuia să fie folosită de la etapa din Australia. Prima generație urma să își oprească activitatea la runda din Baku, dar cum nu s-au mai ținut curse, echipele au putut să își schimbe motoarele.

  EVO2, așa cum este numită unitatea, aduce un adaos de 15 CP la puterea mașinilor, astfel echipa reușind să mai reducă din pierderea performanței din 2019, noul motor fiind adaptat la cerințele sezonului 2020.

  Momentan, echipele ce au motoare Ferrari, Haas și Alfa Romeo, nu vor primi aceste upgrade-uri.

   


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss