More

  Latest Posts

  F1: Ferrari nu va fi o familie fericită în 2020, spune Brown

  O atmosferă internă tensionată va afecta sezonul 2020 al celor de la Ferrari, potrivit lui Zak Brown. Liderul McLaren, Brown, îl va ceda pe Carlos Sainz constructorului din Maranello pentru 2021, Ferrari a semnat deja cu acesta pentru a-l înlocui pe Sebastian Vettel. Vettel va concura însă în 2020. „Mă îndoiesc că va exista un mediu prielnic în garajul Ferrari în acest an”, este citat Brown de Corriere della Sera.  “Momentan nu pare o familie fericită.

  „Cred că ceea ce am văzut în Brazilia anul trecut constituie un preview pentru ce vom vedea anul acesta”, a adăugat el, referindu-se la contactul dintre Vettel și Leclerc de pe circuit. Și ziarul Bild relatează că relația dintre Vettel și Ferrari s-a răcit și mai mult după ce Mattia Binotto i-a mulțumit lui Charles Leclerc pentru că a renunțat la 25% din salariul său în 2020.

  Zak Brown consideră că pilotul german va renunța la Formula 1 la sfârșitul anului 2020. „Nu pare să aibe vreo șansă la Mercedes sau Red Bull, așa că cea mai bună echipa care îl poate alege este Renault”, a spus el. „Cred că este puțin probabil ca Seb să dorească să meargă la o echipă cu, care probabil nu va putea câștiga curse în 2021?” „Dacă nu dorește să înceapă un nou proiect de lungă durată pentru construirea unei legături puternice cu echipa și dezvoltarea monopostului, cred că în final, din păcate, va decide să pună punct”.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss