Latest Posts

F1: Ferrari nu va fi o familie fericită în 2020, spune Brown

Vizualizări: 11105

O atmosferă internă tensionată va afecta sezonul 2020 al celor de la Ferrari, potrivit lui Zak Brown. Liderul McLaren, Brown, îl va ceda pe Carlos Sainz constructorului din Maranello pentru 2021, Ferrari a semnat deja cu acesta pentru a-l înlocui pe Sebastian Vettel. Vettel va concura însă în 2020. „Mă îndoiesc că va exista un mediu prielnic în garajul Ferrari în acest an”, este citat Brown de Corriere della Sera.  “Momentan nu pare o familie fericită.

„Cred că ceea ce am văzut în Brazilia anul trecut constituie un preview pentru ce vom vedea anul acesta”, a adăugat el, referindu-se la contactul dintre Vettel și Leclerc de pe circuit. Și ziarul Bild relatează că relația dintre Vettel și Ferrari s-a răcit și mai mult după ce Mattia Binotto i-a mulțumit lui Charles Leclerc pentru că a renunțat la 25% din salariul său în 2020.

Zak Brown consideră că pilotul german va renunța la Formula 1 la sfârșitul anului 2020. „Nu pare să aibe vreo șansă la Mercedes sau Red Bull, așa că cea mai bună echipa care îl poate alege este Renault”, a spus el. „Cred că este puțin probabil ca Seb să dorească să meargă la o echipă cu, care probabil nu va putea câștiga curse în 2021?” „Dacă nu dorește să înceapă un nou proiect de lungă durată pentru construirea unei legături puternice cu echipa și dezvoltarea monopostului, cred că în final, din păcate, va decide să pună punct”.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss