Latest Posts

F1: Ferrari lucrează la o creștere de 20 CP pentru Austria

Vizualizări: 17737

Ferrari își propune să se prezinte în Austria în iulie cu un motor cu 20 de cai putere în plus. Atunci când deschizătorul sezonului Melbourne a fost anulat, majoritatea de insider prevedeau la vremea respectivă că scandalul de legalitate al motorului din 2019 l-a rănit pe Ferrari în miza de putere.

Sediul Ferrari Maranello a fost închis pentru pandemie de atunci, dar joi trecut, echipa italiană a revenit oficial înapoi la muncă. „Cu trei ture pe zi, Ferrari speră să facă pași cu motorul”, relatează publicația italiană La Gazzetta dello Sport.

„Ar fi un avantaj frumos dacă ultima versiune a motorului poate debuta deja în Austria. Pe hârtie, evoluțiile din săptămânile următoare ar trebui să producă aproximativ 20 de cai putere”. Celebrul ziar sport italian spune că cheia impulsului de putere va fi un „nou cilindru” care optimizează mai bine „amestecul de combustibil și oxigen”.

La Gazzetta dello Sport a adăugat că schimbările la software și aerodinamica revizuită, în special un nas mai restrâns și prizele de aer, vor fi, de asemenea, prioritare.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss