More

  Latest Posts

  F1: Ferrari lucrează la o creștere de 20 CP pentru Austria

  Ferrari își propune să se prezinte în Austria în iulie cu un motor cu 20 de cai putere în plus. Atunci când deschizătorul sezonului Melbourne a fost anulat, majoritatea de insider prevedeau la vremea respectivă că scandalul de legalitate al motorului din 2019 l-a rănit pe Ferrari în miza de putere.

  Sediul Ferrari Maranello a fost închis pentru pandemie de atunci, dar joi trecut, echipa italiană a revenit oficial înapoi la muncă. „Cu trei ture pe zi, Ferrari speră să facă pași cu motorul”, relatează publicația italiană La Gazzetta dello Sport.

  „Ar fi un avantaj frumos dacă ultima versiune a motorului poate debuta deja în Austria. Pe hârtie, evoluțiile din săptămânile următoare ar trebui să producă aproximativ 20 de cai putere”. Celebrul ziar sport italian spune că cheia impulsului de putere va fi un „nou cilindru” care optimizează mai bine „amestecul de combustibil și oxigen”.

  La Gazzetta dello Sport a adăugat că schimbările la software și aerodinamica revizuită, în special un nas mai restrâns și prizele de aer, vor fi, de asemenea, prioritare.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss