Latest Posts

F1: Există posibilitatea de curse duble și fără spectatori

Vizualizări: 14173

Unul dintre conducătorii Formulei 1, Ross Brawn, a declarat că în 2020 este posibil să avem curse duble și fără spectatori.

Deși startul sezonului este programat pentru 28 Iunie în Franța, Brawn crede că sezonul 2020 va porni cel mai probabil în Iulie la Silverstone.

Acesta a mai spus că există posibilitatea ca anumite etape să aibă câte două curse fiecare, aici luându-se în calcul doar circuite permanente. Totodată dacă se vor ține aceste curse duble, ele se vor desfășura, foarte probabil, în Europa deoarece ar fi mai ușor pentru cei de la logistică să își desfășoare activitatea.

O altă variantă adusă de Brawn este accea ca la toate etapele din 2020 să nu fie spectatori în tribune. Aceste variante sunt luate în calcul și pentru sezonul 2021.

Până acum, COVID-19 a afectat Marele Circ destul de serios, 7 etape fiind amânate și urmează să fie reprogramate, iar alte două au fost anulate.

Sursa: Author-Andrei Mangalia
Photocredit: Autosport.com
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Author-Andrei Mangalia

Latest Posts

Don't Miss