More

  Latest Posts

  F1: Există posibilitatea de curse duble și fără spectatori

  Unul dintre conducătorii Formulei 1, Ross Brawn, a declarat că în 2020 este posibil să avem curse duble și fără spectatori.

  Deși startul sezonului este programat pentru 28 Iunie în Franța, Brawn crede că sezonul 2020 va porni cel mai probabil în Iulie la Silverstone.

  Acesta a mai spus că există posibilitatea ca anumite etape să aibă câte două curse fiecare, aici luându-se în calcul doar circuite permanente. Totodată dacă se vor ține aceste curse duble, ele se vor desfășura, foarte probabil, în Europa deoarece ar fi mai ușor pentru cei de la logistică să își desfășoare activitatea.

  O altă variantă adusă de Brawn este accea ca la toate etapele din 2020 să nu fie spectatori în tribune. Aceste variante sunt luate în calcul și pentru sezonul 2021.

  Până acum, COVID-19 a afectat Marele Circ destul de serios, 7 etape fiind amânate și urmează să fie reprogramate, iar alte două au fost anulate.

  Sursa: Author-Andrei Mangalia

  Photocredit: Autosport.com


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss