Latest Posts

F1: Etapa din Italia își prelungește contractul cu încă un an

Vizualizări: 15271

Autoritățiile din Monza au confirmat faptul că au prelungit înțelegerea cu Formula 1, iar cursa va mai rămâne în calendar până în 2025 inclusiv.

Contractul inițial era până în 2024, dar acum a fost prelungit cu încă un an. Este foarte probabil ca etapa italiană să încheie perioada curselor europene, iar totodată este posibil ca etapa să se țină fără spectatori.

Dario Allevi, primarul orașului Monza: “Cum multe circuite au trebuit să renunțe la curse din cauza situației actuale, Monza va fi disponibilă pentru curse. Probabil vom ține cursa cu ușile închise. Formula 1 a decis să extindă contractul cu pista noastră pentru încă un an. Mașinile de curse vor continua să ofere spectacol în templul vitezei, cel puțin până în 2025”.

Foto-Motorsport.com

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss